Teknoloji Marvel'ın göz bebeği Spider-Man’in PS4 için çıkış tarihi belli oldu

Marvel'ın göz bebeği Spider-Man’in PS4 için çıkış tarihi belli oldu

05.04.2018 - 11:28 | Son Güncellenme:

Insomniac Games, Marvel Spider-Man’in 7 Eylül 2018 Cuma günü lansmanının yapılacağını duyurdu. Oyunun yalnızca PlayStation 4 konsollarında oynanabileceği açıklandı. Yeni Spider-Man hakkında merak edilen videolar, görseller, ön sipariş bilgileri, koleksiyoncu sürümü ve fiyatını sizler için derledik.

Marvelın göz bebeği Spider-Man’in PS4 için çıkış tarihi belli oldu

Gülşah Karaman/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Insomniac Games, Marvel Spider-Man’in 7 Eylül 2018 Cuma günü yalnızca PlayStation 4 konsollarında oynanabilir olacağını aktardı. Insomniac Games yaptığı açıklamada, “Son birkaç yıl, bu oyun üzerinde çalışmak bizim için gurur verici bir deneyim oldu. En sevdiğimiz süper kahramanımız için kendi benzersiz evrenimizi ve hikayemizi yaratmak, Örümcek Adam ve Marvel fan topluluklarıyla ilişkiler geliştirmek için PlayStation ve Marvel oyunlarındaki yetenekli iş birlikçilerimizle çalışmaya başladık. Şimdiye kadar inanılmaz bir yolculuğun içindeydik.” dedi.

Marvelın göz bebeği Spider-Man’in PS4 için çıkış tarihi belli oldu

Oyunun çıkışı, Game Informer dergisi tarafından yayınlanan kapak hikayesinden etkilenerek yaratılmış. İlk Örümcek Adam oyunu; 2017'nin Spider-Man: Homecoming filmi ile ilgili olmasa da, yeni sürüm kesinlikle Marvel'in en sevilen kahramanlarından biri olan Spider-Man’in, bu filmden etkilenerek karakterini canlandıracak.

Haberin Devamı

Oyunun içeriğinden kısaca bahsetmek gerekirse görevler, mücadele ve işçilik baz alınarak oluşturulmuş. Eski oyunlarda de gördüğümüz gibi aksiyon dolu içerikler ve yan görevler de bu oyunda unutulmamış. Oyunda Spider-Man’in pizza teslimatları ve fotoğrafçılık konusunda da yetenekleri olduğu söyleniyor. Oyun, diğer serilere göre daha ciddi görünüyor.

Marvelın göz bebeği Spider-Man’in PS4 için çıkış tarihi belli oldu

Marvel ve Insomniac Games'ten gelen başka bir bilgiye göre, Digital Deluxe sürümü hakkında. Açıklamalara göre, Marvel’s Spider-Man: Digital Deluxe Edition'ı satın alan kişiler, oyun için sonradan çıkacak olan tüm ek paketlere ücretsiz sahip olabilecek. Bu pakette yeni düşmanlar, yeni bölgeler ve Örümcek Adam kıyafetleri gibi birçok eklentiler olacak. Oyuna gelecek olan ek paketlerden diğerinin adı da The City That Never Sleeps olarak açıklandı.

Eğer oyunun Digital Deluxe Edition hali sizin için yeterli değilse, Collector’s Edition sürümü de olacak. Oyunun bu sürümünde tüm Digital Deluxe Edition içeriklerini bulabileceksiniz. Bunun üstüne oyunun diski Steelbook içerisinde gelecek.

Oyunu ön sipariş veren her oyuncu, ekstra bir Örümcek Adam kıyafetine, Spider-Drone ögesine, PlayStation Network avatarına, PlayStation 4 temasına ve oyun içi yetenek puanlarına sahip olabilecek.

Haberin Devamı

Marvelın göz bebeği Spider-Man’in PS4 için çıkış tarihi belli oldu

Amazon verilerine göre Marvel’s Spider-Man: Collector’s Edition stokları şimdiden tükenmiş durumda. Fakat Türkiye’den ön siparişi yapabilme şansınız hala devam ediyor.

Marvel’s Spider Man'in Spidey Suit paket fiyatı 299TL, Digital Deluxe paketiyse 339TL olarak ön sparişe sunuldu.