Teknoloji Marvel's Spider-Man'deki sürpriz yumurta büyük trajediye dönüştü

Marvel's Spider-Man'deki sürpriz yumurta büyük trajediye dönüştü

10.09.2018 - 11:59 | Son Güncellenme:

Insomniac'ın Marvel's Spider-Man oyunu ilginç bir evlenme teklifine eşlik etti. Bir Twitter kullanıcısı, Insomniac'a ulaşarak oyunda kendisine özel bir 'sürpriz yumurta' hazırlanmasını rica etti. Peki sonunda ne mi oldu?

Marvels Spider-Mandeki sürpriz yumurta büyük trajediye dönüştü

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Tyler Schultz, kız arkadaşına evlenme teklifi etmek için Marvel's Spider-Man'in yapımcısı Insomniac'a yazdı. Schultz, oyunda kendisine özel bir Easter Egg yani Sürpriz Yumurta hazırlanmasını rica etti. İsteği oldu ama olay kocaman bir trajediye dönüştü.

Schultz, Twitter'dan Insomniac'a, "Yardımınıza ihtiyacım var. Biraz bencilce gelecek biliyorum ama kız arkadaşıma evlenme teklif edeceğim ve bunun oldukça büyük bir şey olmasını istiyorum. Oyunun bir yerine 'Maddison, benimle evlenir misin?' şeklinde bir sürpriz yumurta koyabilir misiniz?" yazdı.

"7 Eylül'e kadar bekleyebilecek misiniz?"

"Geçtiğimiz Mayıs ayında 5 yılı geride bıraktık. Eminim Eylül ayında da buralarda olacaktır."

Marvels Spider-Mandeki sürpriz yumurta büyük trajediye dönüştü

Insomniac daha sonra oyuna 'Maddie, benimle evlenir misin?' yazan hareketli bir tabela ekledi. Ancak Schultz, paskalya yumurtasını nasıl bulacağını ve kız arkadaşına evlenme teklifi etmeden birkaç hafta öncesinde terk edildiğini açıkladı.

Haberin Devamı

Oyunun yapımcı ekibinden Jacina Chew, yeni güncellemeyle bu tabelayı kaldırabileceklerini söyledi ama Schultz bunu kabul etmedi.

2018'de PS4'ün en hızlı satan oyunu oldu

Insomniac Games'in Marvel's Spider-Man'i PS4'ün 2018'de en hızlı satan oyunu oldu. Spider-Man geçtiğimiz yıl Kasım'da çıkan Call of Duty: WW2'nin PS4 versiyonundan sonra, İngiltere'de PS4'ün en hızlı satan oyunu oldu. Spider-Man, aynı zamanda en hızlı satan Marvel etiketli oyun olmayı da başardı.

İngiltere'de geçtiğimiz haftanın en çok satan oyunları:

  1. Spider-Man
  2. Dragon Quest 11
  3. GTA5
  4. F1 2018
  5. Crash Trilogy
  6. PES 2019
  7. Mario Kart 8 Deluxe
  8. Destiny 2: Forsaken
  9. PUBG
  10. Lego The Incredibles