Teknoloji Mayıs Ayının PS Plus Oyunları Belli Oldu

Mayıs Ayının PS Plus Oyunları Belli Oldu

01.05.2016 - 14:04 | Son Güncellenme:

Sony Mayıs ayının ücretsiz PS Plus oyunlarının listesini yayınladı.PS4, PS3 ve Vita platformlarına gelen indirimler de oyun severleri mutlu edecek.

Mayıs Ayının PS Plus Oyunları Belli Oldu

PS Plus üyesi olan PlayStation 4, PlayStation 3 ve PlayStation Vita platformlarına tam altı yeni oyun gelecek. Bu ay en çok oyunu PlayStation 4 kullanıcıları alıyor. PS 4’e gelen üç yeni oyun Tropico 5, Switch Galaxy Ultra ve Table Top Racing: World Tour.

Haberin Devamı

Mayıs ayında gelecek olan oyunların güncel ücretleri ise çok ucuz denebilecek bir seviye de değil. Switch Galaxy Ultra 33TL, Table Top Racing: World Tour 25 TL, Tropico 175 TL, Bionic Commando Rearmed 3 55 TL, LocoRoco Cocoreccho! 27 TL, God of War: Ghost of Sparta 24 TL, Switch Galaxy Ultra 33TL. PlayStation 4’e gelecek olan oyunların toplam fiyatı tam 233 TL. PS 2 oyunları 82 TL ve son olarak PlayStation Vita’ya gelecek olan oyunların toplam fiyatı ise 57 TL.

Bu ay PlayStation Plus oyuncularına gelecek olan oyunların tam listesi;

PlayStation 4

Switch Galaxy Ultra Table Top Racing: World Tour Tropico 5

PlayStation 3

Bionic Commando Rearmed 3 Loco Roco Cocoreccho!

PlayStation Vita

God of War: Ghost of Sparta Switch Galaxy Ultra

Bu oyunlar önümüzdeki haftadan itibaren PlayStation Store yenilendikten sonra indirilebilir olacak. Bu demek oluyor ki Nisan ayının ücretsiz oyunlarını almak için az bir süreniz kaldı.