Teknoloji Meizu Pro 5 Mini’yi Haberimizde Detaylandırdık!

Meizu Pro 5 Mini’yi Haberimizde Detaylandırdık!

06.11.2015 - 18:00 | Son Güncellenme:

Oldukça uygun fiyatlı olmasına rağmen üst düzey özellikler ile birlikte gelmesi beklenen Meizu Pro 5 Mini'ye dair teknik detaylar belli oldu... Ürettiği akıllı telefonlar sayesinde son zamanlarda yükselişe geçen Çin...

Meizu Pro 5 Mini’yi Haberimizde Detaylandırdık

Oldukça uygun fiyatlı olmasına rağmen üst düzey özellikler ile birlikte gelmesi beklenen Meizu Pro 5 Mini'ye dair teknik detaylar belli oldu... Ürettiği akıllı telefonlar sayesinde son zamanlarda yükselişe geçen Çin merkezli firmalardan Meizu, yeni modelini duyurmaya hazırlanıyor. Hali hazırda Pro 5 adıyla yeni bir amiral gemi modelini Çin'de görücüye çıkaran firma, şimdiyse karşımıza Pro 5 Mini ile çıkacak. Bir süredir dedikodu olarak dolaşan bilgiler, gün ışığına çıkan görseller aracılığıyla doğrulandı. Belirtilenlere göre Pro 5 Mini, 10 çekirdekli MediaTek yonga seti ile birlikte gelecek.

Haberin Devamı

32 GB depolama alanına sahip olan sürümü 310 dolar etiket fiyatına sahip olması beklenen telefonun 64 GB'lık versiyonu ise yaklaşık 400 dolar karşılığında alıcı bulacak. Gücünü 10 çekirdekli MediaTek Helio X20 yonga setinden alması ile dikkatleri üzerine çeken modelde Full HD çözünürlük sunan 4.7 inç büyüklüğünde bir ekran da bulunacak. Şimdilik elimizde bulunan bilgiler bunlar ile sınırlı. İlerleyen günlerde daha fazla detayın ortaya çıkacağını söylemek mümkün. Yeni gelişmeler yaşandıkça aktarmaya devam edeceğiz, bizi takip etmeye devam edin. NOT: Görsel temsilidir.