Teknoloji Meizu Pro 7, Exynos Kullanmayacak

Meizu Pro 7, Exynos Kullanmayacak

30.07.2016 - 17:19 | Son Güncellenme:

Bir süredir merakla beklenen akıllı telefon modellerinden Meizu Pro 7, bu kez kullanacağı yonga seti ile gündeme geldi…

Meizu Pro 7, Exynos Kullanmayacak

Akıllı telefon sektörünün yükselen yıldızlarından biri haline gelen Meizu, geliştirdiği akıllı modelleri ile beraber her geçen gün daha fazla kişinin dikkatini çekmeyi başarıyor. Nitekim bu durum satışlara da epey etki etmekte. Zira firmanın hazırladığı ve satışa sunduğu modelleri gün geçtikçe daha fazla satmaya başladı. Aynı zamanda daha fazla bölgede yaygınlık göstermeye başlayan şirket, satışların artması ile beraber bir nevi büyüyor. Şimdilerde yeni amiral gemi modeli Meizu Pro 7 üzerinde çalışmakta olan ekibin modelde kullanacağı işlemci bakımından epey merak uyandırdığını söyleyebiliriz. Bir süredir merak edilen bu konu kısa bir süre önce yanıt almış bulunuyor.

Haberin Devamı
Exynos İşlemci Kullanılmayacak

Bizzat Meizu sözcüsü tarafından yapılan açıklamaya göre geliştirilme sürecinde olan Meizu Pro 7 modelinde Exynos işlemci yer almayacak. Gücünü Samsung’un yonga setlerinden herhangi birinden almayacağı belirtilen modelin ne tür bir yonga seti kullanacağı ise bilinmiyor. Zira bu zamana kadar yürütülen tahminler, Pro 7’de Exynos 8890 yonga seti bulunacağı yönündeydi.

MediaTek Tek Seçenek Gözüküyor

Gelecekte Qualcomm ile çalışacağına olumlu bakılmayan Meizu’nun geriye tek bir seçenek olarak kalan MediaTek ile güçlerini birleştireceği tahmin ediliyor. Tabi resmi bir bilgi bulunmadığından ötürü şimdiden net bir kanıya varmak yanlış olacaktır.