Teknoloji Meksikalı genç YouTuber uyuşturucu karteline hakaret edince öldürüldü

Meksikalı genç YouTuber uyuşturucu karteline hakaret edince öldürüldü

25.12.2017 - 15:09 | Son Güncellenme:

Meksikalı bir genç ve yükselen YouTube yıldızı, Meksika'nın en tehlikeli uyuşturucu lordlarından birine hakaret ettikten sonra öldürüldü. Youtuber Juan Luis Lagunas Rosales videosunda uyuşturucu karteli El Mencho'ya hakaret etti.

Meksikalı genç YouTuber uyuşturucu karteline hakaret edince öldürüldü

Meksika'da yaşayan 17 yaşındaki Youtube yıldızı Juan Luis Lagunas Rosales, bir videosunda uyuşturucu karteline hakaret ettikten sonra öldürüldü.

Haberin Devamı

"El Pirata de Culiacan" ya da "Culiacan Korsanı" olarak bilinen Juan Luis Lagunas Rosales, doğduğu yeri Sinaloa'ya 15 yaşında liseyi bitirmeden bıraktı. El Pais , yakındaki Culiacan belediyesinde büyüdüğünü ve takma adını aldığını ve aşırı içki ve parti için bir üne sahip olduğunu söyledi.

Ailesi tarafından terk edilen ve sorunlu bir çocukluk geçirdiği bilinen Rosales, içki videolarıyla ünlü oldu. 17 yaşındaki Rosales'in Facebook'ta 1 milyon Instagram'da 300 bini aşkın takipçisi vardı. Videolarda sarhoş olan, saldırgan sözler sarf eden Rosales ülkede pek çok kişinin de tepkisini çekiyordu. Sosyal medyadan kazandığı paralarla daha reşit olmadan zengin bir yaşama kavulan Rosales'in Instagramı lüks araçlarla çektiği fotoğraflarla dolu.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde videosunda uyuşturucu karteli EL Mencho'ya hakaret eden Rosales, bir süre sonra öldürüldü. Medya bu cinayetin El Mencho ile ilişkisi olduğunu iddia etse de savcılık olayın henüz araştırıldığını söyledi.