Teknoloji Microsoft, iPad için bir kılıf geliştiriyor olabilir

Microsoft, iPad için bir kılıf geliştiriyor olabilir

04.08.2017 - 13:30 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz günlerde Windows 10 S adlı işletim sistemi tüm kullanıcılar için yayınlayan Microsoft, iPad için klavyeli bir kılıf hazırlıyor olabilir.

Microsoft, iPad için bir kılıf geliştiriyor olabilir

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Microsoft, geçtiğimiz mayıs ayında Windows 10 Cloud adıyla anılan ve Google Chrome OS'ye rakip olacak yeni işletim sistemi Windows 10 S'yi resmi olarak duyurmuştu. Daha sonra bu işletim sistemi tüm kullanıcılar için yayınlandı. Şimdiyse ortaya çıkan bazı dokümanlara göre Microsoft, iPad için özel bir kılıf geliştiriyor olabilir.

Microsoft'un resmi web sitesindeki bir PDF dosyasında ortaya çıkan bilgilere göre şirket, Apple için iPad Touch Cover adlı bir kapaklı kılıf geliştiriyor. Lityum bataryaların taşınması ile ilgili bir sayfa olduğu için muhtemelen kılıf bir batarya barındırıyor.

Ne yazık ki, ilgili PDF dosyası herhangi bir fotoğraf, maket veya eskiz içermiyor ancak cihazla ilgili hayati ipuçları içeriyor. Buna göre küçük bir lityum pil içerecek ve bu da kasanın kablosuz bir klavyeye sahip olacağına işaret ediyor. Logitech'in iPad için ürünleri neredeyse aynı pilleri içeriyor.

Haberin Devamı

Microsoft'un böyle bir ürünü gerçekten piyasaya sürüp sürmeyeceği belli değil. Önümüzdeki dönemde bu sorunun cevabını alabiliriz.