Teknoloji Microsoft Lumia 950 XL Değişebilir Bataryaya Sahip Olacak…

Microsoft Lumia 950 XL Değişebilir Bataryaya Sahip Olacak…

05.10.2015 - 16:05 | Son Güncellenme:

Windows Phone modellerinin amiral gemisi olmaya hazırlanan Microsoft Lumia 950 XL, batarya değişimine izin verecek. Bu yıl bitmeden birden fazla Lumia modeli ile karşımıza çıkması beklenen Microsoft, Windows...

Microsoft Lumia 950 XL Değişebilir Bataryaya Sahip Olacak…

Windows Phone modellerinin amiral gemisi olmaya hazırlanan Microsoft Lumia 950 XL, batarya değişimine izin verecek. Detaylar haberimizde... Bu yıl bitmeden birden fazla Lumia modeli ile karşımıza çıkması beklenen Microsoft, Windows 10 Mobile ile birlikte yeni amiral gemi modellerini de satışa sunmuş olacak. Çalışmalarına son sürat devam eden firma, Lumia 950 XL ve Lumia 950 cihazlarını geliştirmeyi sürdürüyor. Şimdiye dek resmi bir bilgi edinemediğimiz modellerin bugünse bataryaları haber konusu oldu. Sızan bilgilere göre Microsoft Lumia 950 XL, değişebilir batarya ile gelecek.

Haberin Devamı

Yani iPhone ya da S6 Edge gibi telefonlarda karşımıza çıkan batarya yapısı ile karşılaşmayacağız. Bunun yerine batarya değişimine izin veren Microsoft, böylelikle eskiyen batarya yerine yenisini takmamızı mümkün kılacak. Ayrıca yedek batarya taşıyarak da cihazın şarj süresine epey uzatmak mümkün. İddialar, 950 XL'nin tam 3340 mAh batarya ile geleceğini doğruluyor. Eğer bu bilgi doğru ise Microsoft'un yeni cihazında epey güçlü bir bataryaya yer vereceğini söyleyebiliriz. Rakiplerine nazaran mAh değeri epey fazla olan Lumia 950 XL'nin sunacağı performans da merak konusu. Yeni bir gelişme yaşanırsa aktarmış olacağız, bizi takip etmeye devam edin.