Teknoloji Mount & Blade 2: Bannerlord Bu Yıl Piyasaya Sürülebilir

Mount & Blade 2: Bannerlord Bu Yıl Piyasaya Sürülebilir

02.01.2016 - 10:05 | Son Güncellenme:

2012 Eylül ayında duyurulan ve 4 yıldır beklenen yerli oyun Mount & Blade 2: Bannerlord 2016 yılında piyasaya sürülebilir.

Mount & Blade 2: Bannerlord Bu Yıl Piyasaya Sürülebilir

2012 Eylül ayında duyurulan ve 4 yıldır beklenen yerli oyun Mount & Blade 2: Bannerlord 2016 yılında piyasaya sürülebilir. Demo sürümünün yayınlanmasıyla birlikte bekleyenlerdeki heyecan arttı. pTaleworlds’un Mount & Blade (At ve Kılıç) oyununun 2. büyük sürümü olacak olan Bannerlord ilk kez 27 Eylül 2012 tarihinde duyulmuştu. Şirket tarafından paylaşılan görüntüler ve getirileceği söylenen özellikler çoktan oyunun bağımlısı olmuş kitleyi heyecanlandırmıştı. Üstelik Türkiye’dekiler için oyunun geliştirilmesi daha önemli; çünkü Taleworlds şirketinin kurucusu ve çoğu çalışanı Türkiye’den kimseler, yani oyun yerli üretim denilebilir./p pBannerlord, önceki ve en çok oynanan sürüm Warband’taki ütopik dünyanın 200 yıl öncesini ele alıyor.

Haberin Devamı

Calradic İmparatorluğunun çöküş dönemi ana hikaye ve karakterimiz bu tarih silsilesine bir şekilde girebilecek. Oyunun güzelliği de burada; karakterimizin tarihte nasıl bir etki bırakacağını tamamen kendimiz belirleyebiliyoruz. RPG, FPS, parkur ve strateji türlerinin tamamının harmanlanmasıyla ortaya çıkarılan Mount & Blade tam anlamıyla efsanevi bir oyun./p 2016’da Çıkması Çok Muhtemel pMount & Blade 2: Bannerlord’un canlı demosu 2015 Aralık ayında Taleworlds tarafından yayınlandı. Yani oyunun hemen hemen hazır olduğunu söylemek mümkün. Çıkış tarihi halen kesin olarak duyurulmamış olsa da, bu yılın Temmuz ayında çıkması bekleniyor./p Resmi olarak duyurulan yenilikler: Mount & Blade Warband’den 200 yıl önce Calradic İmparatorluğu’nun çöküş döneminde geçmekte.

Haberin Devamı

Oynaması zorunlu olmayan ana hikaye Kurum içi geliştirilen yeni oyun motoru Zengin, çeşitli kültürlere ve gelişmiş tarihi arka plan bilgisine sahip birden çok ülke barındırmakla birlikte eşsiz kişilik ve geçmişe sahip NPC’lerle dolu büyük kıta Keşfedilecek pek çok yere ve tanışılacak karakterlere sahip sürükleyici şehir ve kasabalar Çeşitli sonlara sahip daha derin görevler ve önemli oyuncu kararları Seslendirilmiş ve motion capture ile canlandırılmış diyaloglar ile geliştirilmiş hikaye anlatımı Dinamik hava ve mevsimler ile ortaya çıkan ve oyuncunun vermesi gereken önemli kararlar sunan türlü oynanış özellikleri Birbirleriyle ve oyuncuylar iktidar mücadelesi için rekabete ve işbirliğine girebilen zeki yapay zeka Dünya üzerinde anlaşılabilir ve ölçülebilir etkileri olan, değişken arz ve talep ilişkisine sahip çalışan bir ekonomi Yerleşimlere saldırırken oyuncuya özgürlük tanıyan çeşitli kuşatma silahları Çevresine zekice karşılık verebilen, çeşitli ülkeler ve partiler için türlü dövüşme tarzlarına sahip büyük ölçüde geliştirilmiş savaş yapay zekası pBinlerce kombinasyon olasılığının arasından kendi silahlarınızı yapabilme imkanı/p