Teknoloji Haberleri Nefes kesen bir notebook

Nefes kesen bir notebook

23.01.2008 - 00:00 | Son Güncellenme:

AMILO Si2636, 2008’e yeni bir notebook ile baslamak isteyenler için kaçirilmamasi gereken bir ürün.

Nefes kesen bir notebook
Fujitsu Siemens Computers’in yeni AMILO Si 2636’si, nefes kesen bir görünüsle son teknolojiyi birlestiriyor. Kirmizi kontur ve sik hatlara sahip siyah parlak kapagi ile dikkat çekiyor. Görünüsü ile kullanildigi ortama renk katarken hafifligi ve küçük boyutu AMILO Si2636’yi kolay tasinabilir ideal yol arkadasi yapiyor. A4’e yakin boyutlari ve sadece 2.3 kg agirligi ile günlük çantalara bile sigabiliyor. Bes saatlik pil ömrü ve 100Mibt WLAN (n-draft) destegi ile mobilite odakli kullanicilar için çok cazip.

AMILO Si2636  2008’de notebook kullanicilarinin gözdesi olmaya hazir. Bu küçük ve yetenekli cihaz, teknik açidan bakildiginda sasirtici beceriler tasiyor. 13.3 WXGA BrilliantView ekrani, göz alici renkler, HD (high-definition) destegi ve etkileyici bir kontrast sagliyor. Üzerindeki ses odakli mikrofon, istenmeyen arka plan gürültülerini azaltirken, tertemiz bir ses iletimi sagliyor. Entegre 1.3 megapiksellik web kamerasi ile arkadaslarla sesli sohbetlere görsellik katmak hem çok kolay, hem çok keyifli.

AMILO Si 2636, normal USB baglantilarina ek olarak harici  SATA sabit disk için baglantiya da sahip. Son teknoloji ürünleri olan Intel® Core™ 2 Duo islemci ve Intel® Turbo Memory’yi içeren Intel® Centrino® Duo islemci teknolojisi ile donandigindan, normal notebook’lardan daha hizli ve güçlüdür. AMILO Si 2636, HDCP destegine sahip HDMI baglantisini kullanarak harici bir genis ekranli TV’ye hizla ve kolaylikla baglanabilir. Harici bir DVD çalar olarak da kullanilabilir