Oyun NFS Most Wanted’da Efsaneler Geçidi!

NFS Most Wanted’da Efsaneler Geçidi!

03.03.2013 - 21:06 | Son Güncellenme:

Most Wanted için 3 yeni DLC paketi yayınlandı. İşte Detaylar.

NFS Most Wanted’da Efsaneler Geçidi

NFS serisinin son çıkan oyunu Most Wanted için yeni genişleme paketi yayınlanmaya devam ediyor. Firma, oyun severler için yayınladığı DLC (genişleme) paketlerinin adlarını “Terminal Velocity”, “Movie Legends” ve “Heroes” olarak belirledi. Oyunun her birinde ise, yenilenmiş “milestone”, “speedlist” ve “achievement” seçenekleri yer alıyor.

Haberin Devamı

Terminal Velocity:

Hughes International Airport’da gerçekleşecek olan heyecanlı yarışları kapsayan Terminal Velocity, NFS tarafından belirlenen 14.99 dolar bedel karşılığında satın alınabilecek.

Yayınlanan DLC ile beraber Porsche 918 Spyder 2013, BMW 1 Series M Coupe 2012, Audi RS3 2012, Ford Fiesta ST 2012 ve Alfa Romeo Mito QV 2012 isimli araçlar da oyunseverleri karşılayacak.

Movie Legends:

Filmlerde geçen efsaneleşmiş araçları kullanmayı isteyen oyunseverler için özel bir DLC daha yayınlandı. Movie Legends isimli yeni gelen genişleme paketi sayesinde Aston Martin DBS 2008, Aston Martin DB5, Pontiac Firebird Trans-Am Special Edition 1977, Dodge Charger R/T 1970 ve Shelby GT500 1967 isimlerinin sürüş keyfini yaşayabileceksiniz.

Haberin Devamı

Heroes:

Most Wanted’a eklenen diğer bir DLC paketi ise, eski oyuncular için nostaljik bir değer taşıyor. Heroes paketi sayesinde Need For Speed’in vazgeçilmezi olan Lamborghini Diablo SV, Nissan Skyline GT-R, Nissan 350Z, Porsche 911 GT2 Turbo ve BMW M3 GTR isimleri de tercih edilebilir araçların arasında yer alıyor olacak.

DLC paketleri, oyun dünyasını yeniden canlandıracağa benziyor. Bakalım satış ve destek rakamları nasıl olacak.