Teknoloji Nike'dan Paul George için PlayStation temalı ayakkabı: Nike PG2

Nike'dan Paul George için PlayStation temalı ayakkabı: Nike PG2

22.01.2018 - 14:51 | Son Güncellenme:

Sony ile Nike yepyeni bir spor ayakkabı geliştirdi. Oklahoma City Thunder'ın oyuncusu Paul George'un Nike PG2 adlı ayakkabısı PlayStation temasıyla dikkat çekiyor.

Nikedan Paul George için PlayStation temalı ayakkabı: Nike PG2

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Oklahoma City Thunder'da forma giyen Paul George'un yeni ayakkabısı hem NBA hayranlarını hem de konsol oyuncularına hitap ediyor. Paul George'un Nike PG2 adlı ayakkabısı PlayStation temasıyla dikkat çekiyor.

Oklahoma City Thunder yıldızı Paul George, çocukluğundan beri hırslı bir oyuncu oldu. George, bir demecinde "Noel sabahı hatırlıyorum, hediyemi açtım ve tabii ki PS2'ydi. O günden beri bir PlayStation çocuğu oldum." dedi.

Nike PG2 adlı ayakkabısıyla yıldızın basketbol ve oyun sevgisini bir araya getirilmesi hiç de şaşırtıcı değil. Ayakkabılar, bir dilde kendi logosunu ve diğerinde tanıdık PS logosunu sunuyor. İki logo da mavi ışıklarıyla dikkat çekiyor. Bu aydınlatmayı sağlamak için ayakkabıda 150 saatlik kullanım sunan bir pil var. Ayakkabının içinde yer alan açma/kapatma düğmesi, titreşim özelliğinin kapatılmasını da sağlıyor.

Haberin Devamı

Tony Hardman tarafından tasarlanan ayakkabılar çoğunlukla koyu mavi ve neon renkler üzerine kurulu. George, "Nike ile olan ilişkim çok şaşırtıcı. Onlar gerçekten benden ilham alıp bu ayakkabıları yarattılar." dedi.

PG1 ve PG2'nin tasarımcısı Tony Hardman, "Bu ayakkabının her alanında doğrudan PlayStation ekibi ile çalıştık" dedi.

PlayStation sahipleri için ayakkabı ile birlikte verilen özel bir bonus da var. Özel kodu okutanlar, konsollarına George’a özel bir tema ekleyebiliyor.

Nike PG2, 10 Şubat'ta satışa sunulacak. Sınırlı sayıda üretilen ayakkabının fiyatı 110 dolar.