Apple Nike'dan sınırlı sürüm Midnight Fog Apple Watch Series 3

Nike'dan sınırlı sürüm Midnight Fog Apple Watch Series 3

14.11.2017 - 15:47 | Son Güncellenme:

Nike, LTE ile Air VaporMax koşu ayakkabılarıyla eşleşen sınırlı sayıda üretilen Midnight Fog Apple Series 3 serisini piyasaya sürdüğünü açıkladı.

Nikedan sınırlı sürüm Midnight Fog Apple Watch Series 3

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Nike, LTE özellikli Midnight Fog Apple Watch Series 3, özel üretim akıllı saatin duyurusunu gerçekleştirdi. Akıllı saat Nike’ın Air VaporMax koşu ayakkabılarıyla uyumlu çalışıyor.

Nike ikinci kez bir spor ayakkabı ile uyumlu özel üretim Apple Watch saati çıkardı. Bu yılın başlarında da VaporMax Flyknit ayakkabılarla uyum için tasarlanmış Day to Night koleksiyonunu piyasaya sürmüştü. Delikli olarak dört farklı spor kordonu seçeneği bulunuyordu. Bunlar saatten ayrı olarak da satın alınabiliyordu.

Nike, yeni Apple Watch Series 3 saatinin kordonunu henüz ayrı olarak satmayı düşünmüyor gibi. Apple’ın sattığı Siyah Sport Loop kayış, Midnight Fog kordondan çok farklı değil. Midnight Fog’un üstünde Day to Night koleksiyonunda olduğu gibi ter giderici delikler yok, ancak bu kordonun da kumaş yapısı teri emiyor ve hızlı kuruma sağlıyor.

Haberin Devamı

Apple Watch Nike+ sürümlerinin tüm özellikleri, normal Series 3 Watch’larla ortak. Tek farklılık olarak özel saat kadranları ve komplikasyon üzerinden doğrudan açılabilen Nike+ Run Club uygulaması gösterilebilir.

Midnight Fog Apple Watch Series 3, yurt dışında nike.com web sitesi ve perakende mağazalarda 399 dolar satılıyor. Air VaporMax ise 24 Kasım’da 190 dolardan piyasada olacak.