Teknoloji No Man’s Sky İçin Yeni Bilgiler

No Man’s Sky İçin Yeni Bilgiler

26.07.2016 - 18:25 | Son Güncellenme:

Duyurulduğu günden bu yana epey heyecanla beklenen oyunlar arasına giren No Man’s Sky, bir kez daha açıklamalar ile gündemde…

No Man’s Sky İçin Yeni Bilgiler

Ertelenmelere maruz kalarak bir türlü satışa sunulmayan No Man’s Sky, bir kez daha yapımcı firma cephesinden gelen açıklamalar ile birlikte haber konusu olmuş durumda. Duyurulduğu ilk günden bu yana heyecanla beklenen yapım, bilindiği üzere bağımsız oyun stüdyosu Hello Games tarafından hazırlanıyor. Geliştirilme süreci bir türlü bitmek bilmeyen yapımın devasa boyutta evreni ile dikkat çektiği söylenebilir. Farklı gezegenlerin bulunduğu bu evrende her gezegenin farklı doğa koşullarına sahip olması ise işi ilginç kılan noktalar arasında yer almakta. Bu denli büyük bir evrenin yaratılması da elbette uzun sürüyor. Kullanıcıları üzün konu ise en azından kesin çıkış tarihinin belirlenememesi. Zira çıkışa az bir süre kala oyun ertelenmekte. Ancak bu kez sağlam adımlar ile gelen Hello Games, nihayet oyunu kullanıma sunmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı
PlayStation Plus Gerekmeyecek

Oynanış yapısının epey farklı olacağı şimdiden kesinleşen oyunun PlayStation 4 cephesinde PS Plus üyeliği istemeyeceği kesinleşti. Konu hakkında açıklama yapan Game Informer editörü, Sony cephesinden gelen doğrulamanın bu yönde olduğunu ve PS Plus’un No Man’s Sky’ı oynamak için gerekmediğini bildirdi.

Gelecek Ay Satışta

Şimdilerde geliştirilme süreci tamamlanmış olan yapımın eğer olası yeni bir gecikme yaşamaz ise 10 Ağustos 2016 tarihinde raflardaki yerini alacağını söyleyebiliriz. Bağımsız geliştiriciler tarafından hazırlanan oyun, PS4 ve PC için kullanılabilir olacak.