Teknoloji Haberleri Not defteri de neymiş!

Not defteri de neymiş!

22.02.2010 - 14:15 | Son Güncellenme:

Windows'un not defteri çok mu basit kalıyor: Gelin, onu bu bedava alternatifle değiştirelim...

Not defteri de neymiş

Windows'un en sık kullanılan bileşenlerinden biri de Not Defteri. Kısa bilgileri not etmek ve daha sonra gözden geçirmek için Windows'un sunduğu bu imkan oldukça kullanışlı ama ihtiyaçlar arttığında yetersiz kalabiliyor. TinyPad adlı ufak ve ücretsiz bir alternatif ile notlarınızı hem daha düzenli tutabilir, hem de dilediğiniz gibi paylaşabilirsiniz.

TinyPad ne yazık ki yazı tipini değiştirmenize olanak vermiyor fakat metinlerin boyutlarını değiştirmek ve farklı renkler kullanmak mümkün. Ama bundan daha iyisi aynı anda birden fazla not ile çalışma ihtiyacı duyduğunuz zamanlarda işinize yarayacak olan sekme yapısı.

Diğer özellikler ve indirme bağlantısı...

Özellikle internet tarayıcılarının vazgeçilmezi haline gelen bu sekme yapısı sayesinde birden fazla notu aynı anda gözden geçirebilir ve aralarında arama yapabilirsiniz.

TinyPad'in özellikleri bunlarla da sınırlı değil. Programın ücretsiz SharedNote entegrasyonu sayesinde oluşturduğunuz notları ücretsiz olarak internet üzerinden de kolaylıkla paylaşabilirsiniz. Eğer Twitter kullanıcısıysanız TinyPad'in üzerindeki Twitter aracı sayesinde hızlı ve pratik bir şekilde tweet göndermeniz de mümkün.

TinyPad'i şu adresten indirebilirsiniz.


Resimlerle: Top 10: Dünyanın en basit yazılımları

Daha fazlası için www.chip.com.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz.