Teknoloji OnePlus 3’ten Güzel Haberler Var

OnePlus 3’ten Güzel Haberler Var

23.06.2016 - 15:16 | Son Güncellenme:

Üstün özellikleri düşük fiyat ile buluşturan akıllı telefon modellerinden OnePlus 3, gelen bilgilere göre kolayca tamir edilebilecek…

OnePlus 3’ten Güzel Haberler Var

Geliştirdiği her telefonu ile beraber beğeni kazanan bir yapıya bürünen ve en son 2. versiyon cihazında stok sorunu dahi yaşayan OnePlus, şimdilerde yeni amiral gemi modeli için çalışmaya devam ediyor. OnePlus 3 adıyla anılan yeni modelin bir kez daha amiral gemi katili unvanı ile satışa sunulacağı ve bünyesinde üst düzey özelliklere yer vermesine rağmen oldukça düşük fiyat ile geleceği belirtilmekte. Bunun adına son sürat çalışan geliştirici ekip, karşımıza farklı bir model ile çıkıyor. Nitekim özellik konusunda bir tık daha yükseğe çıkan yeni model, bunun yanında tamir konusunda da farklı ölçütlere bürünüyor diyebiliriz. Zira cihaza göz atan ve yeni testler yayımlayan YouTube kullanıcıları, yeni modele dair farklı bilgilerin gün ışığına çıkmasına yol açtı.

Haberin Devamı
Kolayca Tamir Edilebilecek

Yapılan testler ile birlikte OnePlus 3 modelinin önemli ölçüde kolay bir şekilde tamir edilebileceği ortaya çıktı. Cihazın temel noktalarına kolayca ulaşabileceğimiz söylenirken bu sayede sorun çıkarma ihtimali en yüksek olan kısımların rahatça tamir imkanı sunabileceği belirtiliyor. Bu bakımdan modelin rakiplerinden bir adım öne çıktığı da söylenebilir.

İşkenceye Maruz Bırakıldı

Son zamanlarda satışa sunulan akıllı telefonlara çeşitli işkence testleri yapılmaya başlandı. Nitekim bu durumdan nasibini alan yeni model de bükülme ve çeşitli zorluk testlerine tabi tutulmuş durumda. Hepsi ve daha fazlasını yayımlanan videolar aracılığı ile izlemeniz mümkün.