Teknoloji Onu İlk Görenler Araba Sanıyor Ama…

Onu İlk Görenler Araba Sanıyor Ama…

20.02.2015 - 16:49 | Son Güncellenme:

Bu telefon kılıfı, muhtemelen şimdiye kadar gördükleriniz arasında en ilginç olanı!

Onu İlk Görenler Araba Sanıyor Ama…

Geleceğe Dönüş üçlemesi bir döneme damgasını vurmuştu. Serinin ilk filmi 1985, ikincisi 1989 ve üçüncüsü 1990 yılında izleyicilerle buluşmuştu. Aradan yıllar geçti, ancak Geleceğe Dönüş filmi unutulmadı.

Haberin Devamı

Hatta Bandai adlı bir Japon firması, filmin hayranları için muhtemelen bugüne kadar satışa sunulmuş en ilginç telefon kılıflarından birini satışa çıkarttı. iPhone 6 için tasarlanan bu telefon kılıfı, Geleceğe Dönüş filminde zamanda yolculuk yapılmasını sağlayan DeLorean marka arabanın görünümüne sahip.

DeLorean şeklindeki iPhone 6 kılıfı, zaten büyük bir boyuta sahip olan iPhone 6‘yı daha da hantallaştırıyor. Telefonun kamerasını kullanmak için sürgülü olan bir parçayı kaydırmanız gerekiyor. Telefonun yan tarafında bulunan ses ayarı için olan tuşları kullanmak için de arabanın kapılarını açmanız gerekiyor. Bu iPhone 6 kılıfı, biraz önce saydıklarımızdan daha havalı olan başka bir özelliğe de sahip. Birisi sizi aradığında, DeLorean marka aracın farları yanıp sönüyor.
Fiyatı yaklaşık 50$ olan bu iPhone 6 kılıfı, Bandai‘nin internet sitesi üzerinden satın alınabiliyor. Ancak Japonya dışına teslimat yapılmıyor.

Haberin Devamı

Bu ilginç iPhone 6 kılıfı için hazırlanan tanıtım