Oyun Call of Duty Mobile Klavye ve Mouse desteğine sahip olacak!

Call of Duty Mobile Klavye ve Mouse desteğine sahip olacak!

05.10.2019 - 09:00 | Son Güncellenme:

Video oyunları dünyasının sevilen yapımlarından biri olan Call of Duty 1 Ekim'de akıllı telefonlar için piyasaya sunulacak. Birbirinden farklı mod ile ücretsiz bir şekilde gelen yeni mobil oyun, klavye ve mouse desteğini de beraberinde getirecek!

Call of Duty Mobile Klavye ve Mouse desteğine sahip olacak

Call of Duty Mobile, 1 Ekim'de iOS ve Android işletim sistemine sahip olan akıllı telefonlar için piyasaya sunulacak. Call of Duty Mobile'i bekleyen oyuncular için müjdeli bir haber geldi.

Haberin Devamı

Call of Duty Mobile, Gameloop Android emülatörü ile bilgisayar üzerinden klavye ve mouse desteği ile oynanabilecek. Yani bu sayede, yeni bir Call of Duty oyunu piyasaya sürülecek de diyebiliriz. Mobil platformda oynamak istemeyenler için, olumlu bir gelişme olduğunu belirtelim.

PUBG'den yeni etkinlik! O diziyle..

GameLoop emilatörü ile Call of Duty Mobile oynadığınız zaman, karşınıza yalnızca emilatör kullanan oyuncular çıkacak. Yani çapraz platform olmayacak. Akıllı telefon ya da tabletlerinden oynamayı düşünen kullanıcılar için sevindirici bir haber. Özel anahtar haritalama desteği ile, bilgisayar kullanıcıları ve mobil kullanıcılar ayrı tutulacak.