Oyun Dunyasi Oyun içerisinde Selfie Çekin!

Oyun içerisinde Selfie Çekin!

29.01.2015 - 12:12 | Son Güncellenme:

“Selfie” ya da Türkçe olarak kullanırsak “özçekim” denen şey, pek çok kullanıcının hayatının bir parçası oldu artık. Şimdiye kadar gerçek hayatta ve daha çok cep telefonlarında gördüğümüz bu tabir, artık sanal dünyada karşımıza çıkar oldu. Bu oyunlardan biri de, World of Warcraft oldu.

Oyun içerisinde Selfie Çekin

Selfie” ya da Türkçe olarak kullanırsak “özçekim” denen şey, pek çok kullanıcının hayatının bir parçası oldu artık. Şimdiye kadar gerçek hayatta ve daha çok cep telefonlarında gördüğümüz bu tabir, artık sanal dünyada karşımıza çıkar oldu. Bu oyunlardan biri de, World of Warcraft oldu.

Uğruna nice kameraların geliştirildiği selfie, 6.1 güncellemesiyle birlikte World of Warcraft’ta da kendine yer buldu. Bu güncellemeyle birlikte oyuna kazandırılan yeni bir eşya, oyuncuların selfie çekmesini sağlıyor. Bu eşyanın ismi S.E.L.F.I.E Camera ve kendisini elde etmek için bir görev gerçekleştirmeniz lâzım. Field Photography isimli görev gerçekleştirildikten sonra, kamera envanterinize eklenecek. Ek olarak gerçekleştirilebilen bir görevin ardından çekimlerinize farklı filtreler ekleyebileceğiniz S.E.L.F.I.E Camera MKII kitine de kavuşmanız mümkün.

S.E.L.F.I.E Camera açıldığında, karakterimizi önden görüyoruz ve dilediğimiz şekilde resmini çekebiliyoruz. Tabi düz selfie olur mu? Karakterimiz, farklı pozlar da verebiliyor bu esnada; duckface, bu pozlardan sadece biri.

Güncellemenin getirdiği bir diğer güzellik de, çekilen resmin Twitter üzerinden paylaşılmasına olanak tanıması. Böylelikle selfie’nizi çektikten sonra, arkadaşlarınızla da paylaşabileceksiniz.

Oyunun beşinci ve -şimdilik- son genişleme paketi Warlords of Dreanor’un tanıtım videosunu buradan izleyebilirsiniz.