Teknoloji Oyun müptelaları için!

Oyun müptelaları için!

13.01.2010 - 00:01 | Son Güncellenme:

A-DATA'nın yeni XPG oyun serisi bellekleri, performans ve overclock yetenekleriyle donanmış!

Oyun müptelaları için

A-DATA Technology Co., Ltd. yeni XPG oyun serisi v2.0 DRAM modülünü piyasaya sürdü.

v2.0 DRAM modülü, iki kanallı ve üç kanallı kit opsiyonlarıyla, DDR3-1600, DDR3-1866, ve DDR3-2200 MHz frekans arasında değişen çoklu hız seçeneği sunar.

Oyun müptelaları için tasarlanmış yeni XPG™ Oyun Serisi v2.0 DRAM modülü Termal İletkenlik Teknolojisi (TCT) ile donatılmıştır. Oyuncuların daha iyi oyun deneyimleri yaşamaları için gereken hız ve sürekliliği sağlamak amacıyla PCB'deki bakır miktarı iki katına çıkarılmıştır.

Termal İletkenlik Teknolojisi (TCT) yeni XPG™ Oyun Serisi v2.0 DRAM modülünün çok önemli bir özelliğidir, kritik bölgelerden anında ısı dağılımı sağlanması için her bellek çipi doğrudan ısı dağıtıcıya bağlıdır, ısı dağıtıcının artırılan yüzey alanı da DRAM modülünden yapılan ısı dağılımında verimlilik sağlar. Ayrıca PCB'deki iki kat bakır, sistem sıcaklığının düşürülmesi için harcanan enerjinin verimliliğini artırır, dolayısıyla sistem kararlılığı da artar.

Oyun müptelaları için bellek

A-DATA XPG Departmanı Yardımcı Proje Müdürü Action Chen yeni ürün için şunları söylüyor: "Oyun müptelaları oyun deneyimlerini geliştirmek için daha yüksek PC performansı isterler.

XPG Oyun Serisi v2.0 DRAM modülünü bu oyun müptelalarının sınırsız oyun deneyimine olan doyumsuzluklarını tatmin etmek için oluşturduk. Yeni XPG Oyun Serisi v2.0 DRAM modülü oyun müptelalarının oyun topluluğundaki hedeflerine ulaşmaları için düzenli yüksek hız ve süreklilik sağlar."

XPG Oyun Serisi v2.0 DRAM modülünün nitelik ve özellikleri:
- Tum DRAM urunleri islemci ve overclock kriterleri ile uyumludur.
- Isı dağıtımında verimlilik için, yüzey alanı artırılmış alüminyum ısı dağıtıcı bulunur.
- Yüksek kalite iki kat bakır kullanılmış 8 katmanlı PCB,
- Etkili bir termal soğutma sağlanması için ısının kritik bölgelerden dağıtılmasına yardımcı olur.
- Elektrik israfını önlemek için elektrik akımı direncini azaltır.
- DRAM modülünün ömrünü uzatır.
- Sinyal bütünlüğünü artırır.
- CAS gecikmesi ve önerilen çalıştırma voltajı:
- DDR3-2200G (9-9-9-24) 1.55V~1.75V (+/- 0.1V)
- DDR3-1866G (9-9-9-24) 1.55V~1.75V (+/- 0.1V)
- DDR3-1600G (9-9-9-24) 1.55V~1.75V (+/- 0.1V)
- Tüm XPG Oyun Serisi v2.0 DRAM modülü frekansları öncesiyle uyumludur.
- 2GB/4GB iki kanallı kit ve 6GB üç kanallı kit (Q2/2010) seçeneği sunar.
- 64-bit OS (işletim sistemi) için optimize edilmiştir.
- Sınırlı ömürboyu Garanti.

Detaylı bilgi

Erişim
Yeni XPG™ Oyun Serisi v2.0 DRAM modülünün şu anda belirli distribütörlerde ve bayiliklerde dağıtımı yapılıyor. XPG™ Oyun Serisi v2.0 DRAM modülleri hakkında detaylı bilgi için XPG Web sitesinden yararlanabilirsiniz:

A-DATA Hakkında
A-DATA Technology, dünyanın ikinci en büyük DRAM modülleri tedarikçisidir (iSuppli, Mayıs 2009), USB Flash Disklerinde de dördüncü sıradadır (Gartner, Mayıs 2009) ve Tayvan'da En İyi 20 Küresel Marka içinde yer alır. DRAM Modülleri, USB Flash Diskler, Hafıza Kartları, SSD ve Taşınabilir HDD'ler olarak eksiksiz depolama çözümleri sunar. Kendini sürekli yeniliğe adamış olan A-DATA, müşterilerine birinci kalite ve endüstri lideri ürün performansı sunar. A-DATA ürünleri Almanya'nın iF Tasarım Ödülü, Reddot Ödülü, CES En İyi Yenilik Ödülü, Japonya'nın En İyi Tasarım Ödülü, Computex En İyi Tercih Ödülü ve Taiwan Mükemmellik Altın Ödülü tarafından uluslararası bağlamda tescillidir. Detaylı bilgi için lütfen websitemizi ziyaret edin: www.adata-group.com.

Basın bülteninden derlenmiştir

Daha fazlası için www.chip.com.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz.