Oyun PES 2018 ile ilgili yeni bir oynanış videosu yayınlandı

PES 2018 ile ilgili yeni bir oynanış videosu yayınlandı

15.06.2017 - 10:35 | Son Güncellenme:

Sevilen futbol oyunları arasında yer alan Pro Evolution Soccer serisinin yenisi PES 2018 ile ilgili yeni bir video yayınlandı. Beş dakikalık videoda bolca oynanış görüntüsü bulunuyor.

PES 2018 ile ilgili yeni bir oynanış videosu yayınlandı

Eylül ayında PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One ve PC platformları için piyasaya sürülecek PES 2018 için yeni bir video yayılandı.

Haberin Devamı

Yeni oynanış şekilleri ile üst düzey bi deneyim sunacak PES 2018, REAL Touch + özelliğiyle oyuncuların gelen topun yüksekliğine ve hızına bağlı olarak topu kontrol etmek için vücutlarının göğüs, kafa veya bacak kısımlarını daha aktif biçimde kullanmalarını da sağlayacak. Tüm duran top pozisyonları da baştan elden geçirildi; bunu özellikle penaltı atışlarında ve tek kişilik santra rutininde göreceksiniz.

PES 2018’in görsel yanı da geliştirilenler arasında. Yeni REAL Capture sistemi gündüz ve gece maçlarında son derece gerçekçi aydınlatmalar sunarken, Camp Nou ve Signal Iduna Park gibi stadların çevresindeki bölgelerin, zeminlerinin ve tünellerin aslına uygun biçimde yansıtılması için 20,000’den fazla unsur özenle hazırlandı. KONAMI’nin gerçek futbolcularla gerçekçi ortamlarda gerçekleştirdiği hareket yakalama seanslar sayesinde futbolcuların hareketleri, şut ve pas hazırlıkları da gerçek hayattakilere bir adım daha yaklaştı ve oyunun animasyon sistemi baştan aşağı değiştirildi. Yürümek, dönmek veya durmak gibi temel hareketlerin de üzerinden geçildi, artık futbolcu modelleri çok daha çeşitli görünecek ve formaların farklı vücutlardaki duruşu dahil olmak üzere en ince ayrıntılara bile önem verilecek. KONAMI’nin partner takımlarla yaptığı anlaşma ile artık futbolcuların dövmeleri de oyunda yer alacak.

Haberin Devamı

My Club modunda ise dünyaca ünlü sprinter Usain Bolt bulunacak. Oyunu ön sipariş edenler My Club’da Usain Bolt’u edinebilecek.