Teknoloji PlayStation Plus Üyelikleri Zamlanıyor!

PlayStation Plus Üyelikleri Zamlanıyor!

11.08.2015 - 09:18 | Son Güncellenme:

Şu sıralar PlayStation Plus üyeliği satın almanın tam zamanı zira zam kapıda! İşte detaylar... Sony tarafından kullanıcıların ek fırsatlara sahip olmaları adına aktif hale getirilen PlayStation Plus sistemi, belirli bir ücret...

PlayStation Plus Üyelikleri Zamlanıyor

Şu sıralar PlayStation Plus üyeliği satın almanın tam zamanı zira zam kapıda! İşte detaylar... Sony tarafından kullanıcıların ek fırsatlara sahip olmaları adına aktif hale getirilen PlayStation Plus sistemi, belirli bir ücret karşılığında üyelik satın almayı sağlıyor. Bu özel üyelikler sayesinde çeşitli içeriklere erkenden erişilebildiği gibi her ay belirli oyunlara ücretsiz ulaşmak ve birtakım oyunları indirimli bir şekilde satın almak mümkün hale gelmekte. Bugünse, bu üyeliklerin fiyatları konusunda artış gözlemleneceği açıklandı. Bizzat Sony tarafından yapılan açıklamada, eylül ayı itibariyle günümüz ekonomisinin şartları göz önünde bulundurularak PlayStation Plus üyelik fiyatlarının artacağı ve bu durumdan 1 aylık - 3 aylık seçeneklerinin etkileneceği belirtildi.

Haberin Devamı

Henüz bahsi geçen zamın ne denli olacağı ve hangi oranda yapılacağı bilinmiyor. Sony bu konuda henüz herhangi bir detayı paylaşmadı. Avrupa kıtasını etkileyeceği söylenen fiyat artışının haliyle ülkemize de yansıyacağını söyleyebiliriz. Fakat Sony, zam planının tam olarak hangi ülkeleri kapsayacağını açıklamadı. Yine de durumu ihtimal dahilinde değerlendirmek daha yerinde olacaktır. PlayStation Plus üyeliklerinde yaşanacak olan fiyat artışı hakkında ne düşünüyorsunuz?