Teknoloji PlayStation profilinize artık internetten de erişebileceksiniz

PlayStation profilinize artık internetten de erişebileceksiniz

22.02.2018 - 16:32 | Son Güncellenme:

Sony, My PlayStation adını verdiği web sitesini kullanıma sundu. Bu özellikle PlayStation profilinize herhangi bir internet tarayıcısı üzerinden erişebileceksiniz.

PlayStation profilinize artık internetten de erişebileceksiniz

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

PlayStation Network profillerine daha önce sadece mobil uygulama veya konsol üzerinden erişim sağlanabiliyordu. Ancak My PlayStation ile PlayStation profilinize herhangi bir internet tarayıcısı üzerinden erişebileceksiniz.

PlayStation web sitesine gittiğinizde, sağ üst köşede bulunan "My PlayStation" yazan yeni bir sekme bulacaksınız. Tıkladığınızda, klasik bir Facebook profil sayfasına benzediğini göreceksiniz. Fotoğrafınız, kupa koleksiyonunuz, çevrimiçi olanlarla birlikte arkadaş listenizi buradan görebilirsiniz. Ayrıca kupa gelişiminizi / koleksiyonunuzu arkadaşlarınızla karşılaştırabilirsiniz.

PlayStation profilinize artık internetten de erişebileceksiniz

PS4’ünüze veya mobil uygulamaya erişiminiz bulunmadığında ihtiyaç duyduğunuz birçok işlevselliğe My PlayStation ile erişebilirsiniz.Yine de Xbox.com ile kıyaslandığında tasarımsal anlamda biraz boş görünüyor.

Haberin Devamı

Sitede hâlâ birkaç sıkıntı var. Örneğin, kapak fotoğrafınız PS4 profilinizdeki görüntülerin aynısı. Yani, ayarlamadıysanız, varsayılan mavi renkte kalıyor. Bunu ayarlamanın tek yolu konsoldan geçiyor.

Son olarak My PlayStation, Türkiye'de de erişime açıldı.