Oyun PS Vita'dan Yepyeni Bir Rekor

PS Vita'dan Yepyeni Bir Rekor

20.02.2012 - 09:54 | Son Güncellenme:

Sony'nin yeni taşınabilir konsolu PS Vita, konsol tarihinde yine Sony'nin PlayStation 2'sine ait olan oldukça önemli bir rekoru şimdiden kırdı bile.

PS Vitadan Yepyeni Bir Rekor

PS Vita'yı uzun süredir bekliyorsanız, artık bekleyişin sonuna gelmek üzeresiniz demektir. Zira Sony, tüm dünyada PS Vita'yı iki gün sonra piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Yepyeni bir konsol olan PS Vita'yı satın almak isteyenler ise en çok hangi oyunlara sahip olabileceklerini merak ediyorlar. Sonuçta yeni bir oyuncağı satın alıp, oynayacak bir oyuna sahip olmamaktan daha kötü bir şey olamaz.

Fakat bu konuda Sony oldukça rahat. Çünkü PS Vita, bir konsolun çıkış tarihinde sahip olduğu oyun sayılarına bakıldığında, 29 oyuna sahip olan PlayStation 2'nin rekorunu 31 oyun ile kırmayı başardı.

Bir konsolun çıkış tarihinde bu kadar çok oyuna sahip olması çok önemli bir konu. Sahip olduğu oyun skalasının gösterdiği rakamlar direkt olarak konsolun satış rakamlarını etkileyecektir.

Hangi oyunlar satışa sunulacak?

İkinci sayfada göreceğiniz liste, PS Vita'nın satışa sunulduğu gün satın alınabilecek oyunların listesi. Tabii bu oyunların bazılarının ülkemize gelmeyeceğini de hesaba katmamız gerekiyor.

Haberin Devamı

Büyük yapımların ise kesin olarak ülkemizde de satışa sunulacağı biliniyor. Ayrıca bu oyunları yeterli bulmadıysanız, SEN üzerinden yaklaşık 300 PSP oyununa da ücretini ödeyerek sahip olabileceksiniz.

PS Vita'nın çıkışında satın alabileceğiniz oyunlara göz atmak için ikinci sayfaya geçebilirsiniz. (Özellikle Avrupa'da satışa sunulacakları baz aldık)

İşte PS Vita'nın çıkış oyunları:

A-men

Army Corps of Hell

Asphalt Injection

BlazBlue: Continuum Shift Extend

Dynasty Warriors Next

Escape Plan

Everybody’s Golf

F1 2011

FIFA Football

Gravity Rush

Hustle Kings

Little Deviants

Lumines: Electronic Symphony

Michael Jackson: The Experience HD

ModNation Racers: Road Trip

MotorStorm RC

Ninja Gaiden Sigma Plus

Plants vs Zombies

Rayman Origins

Reality Fighters

Ridge Racer

Shinobido 2: Tales of the Ninja

Super Stardust Delta

Top Darts

Touch My Katamari

Ultimate Marvel vs Capcom 3

Uncharted: Golden Abyss

Unit 13

Virtua Tennis 4: World Tour Edition

Wipeout 2048

Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.