Oyun PUBG'ye antrenman modu geliyor

PUBG'ye antrenman modu geliyor

23.08.2018 - 11:52 | Son Güncellenme:

PlayerUnknown's Battlegrounds, gelecek ay oyunculara çeşitli becerileri uygulama şansı verecek bir “eğitim modu” sunmaya hazırlanıyor. Eğitim modu haritası 5-20 oyuncuya destek veren yeni 2x2km alanla gelecek. İçinde atış menzili, paraşüt antrenman alanı, fırlatılabilir menzil, parkur alanı gibi yerler bulunacak.

PUBGye antrenman modu geliyor

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

PUBG, oyundaki bütün hataları gidermek için yeni bir kampanya başlatmıştı. Fix PUBG kampanyasıyla geliştiriciler, sunucu sorunları, oynanıştaki hatalar ve çok daha fazlasıyla adım adım ilgilenip bunları oyunculara aktaracaktı. Bu da performansın iyileştirilmesi ve hataların giderilmesi için bir yol haritası belirledi.

PUBGye antrenman modu geliyor

PUBG'ye şimdi de antrenman modu ekleniyor. Antrenman modunun tüm oyunculara hizmet etmek için tasarlandığı, yeni gelenlerin “navigasyon, yağma, silah kullanma, sürüş ve paraşütle atlama temellerini anlamaya” yardımcı olacağı söylendi.

PUBGye antrenman modu geliyor

Kıdemli tasarımcı Dave Osei, "Oyuncuların ne istediğinin ötesine geçmek istedik. Bu yüzden haritanın sadece bir çekim alanı olmasını istemedik. Oyuncuların çeşitli yeteneklerin içeriğini test edebildikleri açık, canlı bir harita yaptık. Harita farklı bölümlere ayrıldı: kısa ve uzun menzilli muharebe, araç yarışları, atlama becerileri, araç rampaları… vb." dedi.