Teknoloji Razer'dan yeni profesyonel yayın kulaklığı: Razer Ifrit

Razer'dan yeni profesyonel yayın kulaklığı: Razer Ifrit

21.09.2018 - 13:56 | Son Güncellenme:

Razer, yeni profesyonel yayın kulaklığı Razer Ifrit’i duyurdu. Yayıncılar ve oyuncuların daha özgür hareketler ve daha konforlu uzun ve yayınlar için üretilen bu yeni mikrofonlu kulaklık, ses kalitesinde de profesyonellik sunacak.

Razerdan yeni profesyonel yayın kulaklığı: Razer Ifrit

Kulak içi kulaklık temelinde oluşturulan Irfit kulaklık setinin düşük profiled tasarlanmış ergonomik yapısı onu nerdeyse yokmuş gibi hissetmenizi sağladığı için standart büyüklükteki kulaklık setlerinin aksine yayınlar ve oyun süreçlerinde daha geniş hareket özgürlüğü ile daha komforlu bir yapı sunuyor. Fakat ergonomide atladığı bu yeni seviye onun Razer profesyonelliğinden ödün vermesine sebep olmuyor, nitekim bütün Razer kulaklıklarındaki ses kalitesi, kulak içi kulaklıkları ve kondansatör mikrofosnu ile profesyonel düzeyde kalite sunuyor.

Kaba tasarımlı yayıncı kulaklıklarından çok farklı bir yapısı bulunan Ifrit’in bu özelliği ile sürekli farklı ekranlara bakmak ve hareket özgürlüğüne ihtyiaç duyan yayıncıya hem hareket özgürlüğü sunuyor hem de ayarlanabilir mikrofonu ile kullanıcıyı rahatsız etmeden üst seviye ses aktarımını daimi olarak sürdürüyor.

Haberin Devamı

Oyun dışı yayınlar odak alınarak tasarlanan Ifrit kolay taşınabilmesi, tek kablo bağlantısı gibi özellikleri ile de sıradışı bir yayın kualklığı olmaya aday. Mikrofonu ile de kristal ses kalitesi sunan Ifrit bu yönüyle de standart yayın kulaklık ve mikrofon setlerinin üstüne çıkıyor. Xbox One ve PS4 ile de uyumlu olan Ifrit dilerseniz gampad üzerinden gerekse de PS4’te Razer Ses Güçlendiricisi yardımı ile bağlanabiliyor.

Razerdan yeni profesyonel yayın kulaklığı: Razer Ifrit

Razer USB Audio Enhancer (Ses Güçlendirici) ile birlikte gelen Razer Ifrit bu şekilde analog girişini USB’ye çevirerek her türlü giriş için uygunluk sağlıyor. Ses kalitesinde de güçlendirma yapan bu ses kartının bir diğer özelliği ise iki farklı Ifrit’in tek bir PC’ye aynı anda bağlanmasını sağlıyor. Bu da iki kişilik yayınlarda oldukça büyük kolaylık sağlıyor.

Razer USB Audio Enhancer sadece Ifrit için kullanılacak şartı ile de gelmiyor. 3.5 mm jack girişine sahip bütün kulaklılarınızı bu ses kartı ile USB girişlerine çevirebiliyorsunuz. Ses kartı, satılan pakete göre ya Ifrit ile birlikte gelecek ya da ayrı satılıyor olacak.

Haberin Devamı

20 Eylül'de satıça çıkaca Razer Ifrit'in fiyatı 99.99 euro, Razer USB Audio Enhancer ise 19.99 euro.