Teknoloji Samsung Cloud, Galaxy S7 ve S7 Edge İçin Kullanıma Sunuldu

Samsung Cloud, Galaxy S7 ve S7 Edge İçin Kullanıma Sunuldu

15.08.2016 - 17:01 | Son Güncellenme:

Galaxy Unpacked etkinliği esnasında duyurulan Samsung Cloud, nihayet belli başlı modeller adına kullanılabilir hale geldi…

Samsung Cloud, Galaxy S7 ve S7 Edge İçin Kullanıma Sunuldu

Bu zamana kadar farklı bulut depolama hizmetlerini kullanmayı tercih eden Samsung, son çıkardığı modellerinde 100 GB alan ile birlikte gelen OneDrive hesap kampanyasını sunuyor. Ancak şimdilerde bu duruma bir son vermek isteyen Güney Kore merkezli teknoloji devi, en nihayetinde kendi hizmetini hayata geçirmiş bulunmakta. Geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen Galaxy Unpacked etkinliğinde sahne alan Samsung, bu esnada en yeni amiral gemi modeli olan Galaxy Note 7’yi gözler önüne sermişti. Yeni cihazın yanı sıra yeni hizmetlerini de bu esnada gözler önüne seren deneyimli üretici, Samsung Cloud adındaki bulut depolama hizmetini duyurmuştu. O günden bu yana gizemini koruyan hizmet, nihayet şimdilerde kullanıma sunuluyor. Samsung, yaptığı açıklama ile birlikte Cloud’un S7 ve S7 Edge için yayımlanacağını bildirdi.

Haberin Devamı
Belli Başlı Bölgeler İçin Görücüye Çıkacak

Yapılan açıklamaya göre Samsung Cloud, şu anda İtalya’da kullanılabilir duruma geldi. Beklenmedik bir şekilde hizmetini yayımlayan firma, bunun yanı sıra Cloud’un Dünya genelinde ne zaman kullanılabilir olacağına ise değinmedi. Yani İtalya için geçerli olan hizmetin ne zaman Avrupa ve ABD bölgelerinde yaygınlık göstereceği bilinmiyor.

Aylık Güvenlik Güncellemesi ile Gelebilir

Paylaşılan bilgilerde Note 7 modeline de Cloud’un dahil edileceği bildirildi. Bunun için yeni bir yama hazırlamakta olan Samsung, Ağustos ayı güvenlik güncellemesi ile beraber bulut depolama hizmetini kullanıcılar ile buluşturmuş olacak.