Teknoloji Samsung Galaxy A80 dönebilir 3'lü kamera ile geliyor: İşte fiyatı

Samsung Galaxy A80 dönebilir 3'lü kamera ile geliyor: İşte fiyatı

12.07.2019 - 17:11 | Son Güncellenme:

Samsung'un ürettiği A serisi modellerinden Galaxy A80, Türkiye'de satışa sunuldu. Galaxy A80'in en ilgi çeken özelliği ise; döner mekanizmaya sahip üç kamerasıyla ve yeni sonsuz ekran tasarımı...

Samsung Galaxy A80 dönebilir 3lü kamera ile geliyor: İşte fiyatı

Samsung tarafından geliştirilen Galaxy A80, Türkiye'de satışa sunuldu. Galaxy A80, döner mekanizmaya sahip üç kamerasıyla ve yeni sonsuz ekran tasarımıyla dikkatleri üzerine topluyor.

Haberin Devamı

'Anı kaçırmak istemeyenler için'

Samsung Electronics IT & Mobil İletişim Bölümü Başkanı ve CEO’su DJ Koh, konuyla ilgili şöyle konuştu: “Galaxy A80 anı kaçırmak istemeyenler için, dijital cihazların her anı yakaladığı, paylaştığı ve bağlantılandırdığı bir dünya için yaratıldı. Kamerada gerçekleştirilen en yeni inovasyonlar, tasarım ve performansı ile Galaxy A80, her zaman ağ bağlantılı ve hazır olan günümüz kuşağının tüm ihtiyaçlarını karşılayan yeni bir mobil deneyim sunuyor.”

Samsung Galaxy A80 dönebilir 3lü kamera ile geliyor: İşte fiyatı

Deneyimlerinizi canlı paylaşın

Ön ve arka kamera görevini yerine getirebilen yüksek kalitedeki üçlü kamera sayesinde döner mekanizması sayesinde Galaxy A80’in video ve fotoğraf çekiminde farklı bir deneyim yaşatıyor. Bu yenilikçi kamera sistemi, videolarınızı kaydederek, anılarınızın tek bir videoda izlenebilmesini olanaklı kılıyor.

Haberin Devamı

48 MP ana kamerasıyla Galaxy A80 hem gece hem gündüz net ve parlak fotoğraflar çekme olanağını sunuyor. 123 derece ultra geniş açılı lens ile kullanıcılar her anı fotoğraflayabilecek veya canlı video paylaşımında bulunabilecek.

Sinematik bir multimedya deneyimi

Galaxy A80, yeniden tasarlanmış Sonsuz Ekranı ile en sevdiğiniz multimedya içeriklerini tüm canlılığıyla yaşatıyor. Galaxy A80’in Super AMOLED ekranı 20:9 görüş açısına sahip ve uçtan uca 6.7 inçlik FHD+ çözünürlük sunuyor. Kulaklık ve Bluetooth mikrofon kullanırken Dolby Atmos ile görsel-işitsel deneyimi artırıyor.

Galaxy A80 Türkiye’de, Siyah, Açık Pembe ve Açık Gri olmak üzere üç renk seçeneği ile tüketicinin beğenisine sunuluyor.

Galaxy A80’in tavsiye edilen perakende satış fiyatı 6.099 TL olarak açıklandı.