Teknoloji Samsung Galaxy A9, Snapdragon 620’yi Tercih Etti…

Samsung Galaxy A9, Snapdragon 620’yi Tercih Etti…

14.09.2015 - 10:27 | Son Güncellenme:

Geliştirilmekte olduğuna kesin gözüyle bakılan Samsung Galaxy A9'da Snapdragon 620 yonga seti yer alabilir. A serisi ile beklenmedik bir başarı elde eden Samsung, yakaladığı bu ivmeyi sürdürme niyetinde. A3, A5 ve...

Samsung Galaxy A9, Snapdragon 620’yi Tercih Etti…

Geliştirilmekte olduğuna kesin gözüyle bakılan Samsung Galaxy A9'da Snapdragon 620 yonga seti yer alabilir. Detaylar haberimizde.. A serisi ile beklenmedik bir başarı elde eden Samsung, yakaladığı bu ivmeyi sürdürme niyetinde. A3, A5 ve A7 ile aileyi genişleten firma, şimdilerde ise A9 modeli üzerinde çalışıyor. Son gelen rapor, bu modelde Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 620 yonga setinin bulunacağını kanıtlar nitelikte. Geekbench testinde görüntülenen Samsung Galaxy A9, bu rapora göre kesinlikle Snapdragon 620 ile gelecek. Firma tarafından kesin bir şekilde doğrulanmış bir bilgi elbette bulunmuyor.

Haberin Devamı

Bunun dışında, Adreno 510 grafik ara birimi ile gelen modelin 3 GB RAM'e sahip olacağı ve Android 5.1.1 Lollipop işletim sistemi ile çalışacağı da ortaya çıkan bilgiler arasında yer almakta. Note ve S amiral gemi serileri dışında J ile giriş seviyesine ve A ile daha orta segmente hitap eden Samsung'un A9 ile piyasada boy göstereceği kesin gibi bir şey. Tabi özellikler ve fiyat gibi konularda net bir bilgi sahibi değiliz. Gözler Samsung'a dönmüş durumda, yeni bir duyuru ya da açıklama gelirse haber etmiş olacağız, takipte kalın.