Teknoloji Samsung Galaxy J7 İçin Müjde

Samsung Galaxy J7 İçin Müjde

03.08.2016 - 18:13 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz yıl duyurulan ve ardından görücüye çıkan Samsung Galaxy J7, nihayet ülkemizde en yeni Android sürümüne yükseldi…

Samsung Galaxy J7 İçin Müjde

Bu zamana kadar birbirinden farklı akıllı telefon modellerine imza atmış olan Samsung, daha önce artık çok fazla model üretmeyeceğini açıklamış olsa da ne yazık ki bu sevdasından vazgeçemedi. Nitekim karşımıza A, E ve J gibi birçok yeni telefon ailesi ile birlikte çıkan firma, orta segmente hitap ettiği gibi giriş seviyesine ait model üretmeyi de ihmal etmemiş durumda. Amiral gemi modellerinin yanıda orta halli olacak şekilde gelen Samsung Galaxy J7 ise şimdilerde aldığı yeni güncelleme ile gündem konusu olmuş durumda. Zira kullanıcılardan gelen bilgilere bakacak olursak J7, nihayet Türkiye’de en yeni Android sürümü olan 6.0.1 Marshmallow işletim sistemine terfi etmiş bulunmakta. Daha önce Rusya ve belli başlı büyük ülkelerde yayımlanan güncelleme bölgemizde resmi olarak görücüye çıktı.

Haberin Devamı
Yeni Özellikler ile Beraber Geliyor

Kullanıcılardan gelen bilgilere bakacak olursak yeni Android işletim sistemi yeni özellikleri Samsung Galaxy J7 modeline dahil ediyor. Akıllı uyarı ve kolayca sessiz alma gibi gelişmiş özelliklere erişen telefon, aynı zamanda gelişmiş paylaşım özelliklerine, yeni Marshmallow ara yüzüne, gelişmiş gizlilik ayarlarına ve tek el ile kontrol gibi özelliklere artık sahip.

Bazı Nitelikler Yok

Ne yazık ki belli başlı Android 6 özelliklerinin J7’e dahil edilmediğini görüyoruz. Bunlardan göze çarpan ise Doze modu. Pil tasarrufu sağlayan bu mod ne yazık ki cihaza dahil edilmedi. Ayrıca SD kartı dahili depolama alanına çevirme özelliği de ne yazık ki modele eklenmeyen özellikler arasında yer alıyor. Eğer J7 kullanıyorsanız yeni güncelleme hakkında yorumda bulunmayı unutmayın.

Yazarlar