Teknoloji Samsung, Galaxy Note 9'u yanlışlıkla ön siparişe açtı

Samsung, Galaxy Note 9'u yanlışlıkla ön siparişe açtı

03.08.2018 - 10:42 | Son Güncellenme:

Samsung, Galaxy Note 9'u yanlışlıkla ön siparişe açtı. "Süper güce merhaba deyin" sloganıyla açılan ön siparişte telefonun net görseline de yer verildi. Samsung kısa bir süre sonra Galaxy Note 9'un resmi tanıtım videosunu da yanlışlıkla yayınlandı.

Samsung, Galaxy Note 9u yanlışlıkla ön siparişe açtı

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Samsung yeni amiral gemisi Galaxy Note 9'u, 9 Ağustos'ta tanıtmaya hazırlanıyor. Tanıtıma çok az bir süre kala Galaxy Note 9, ön siparişe açıldı.

Samsung’un resmi Yeni Zelanda web sitesi, Galaxy Note 9’u ön siparişe açtı. Galaxy Note 9’un S-Pen ile birlikte açık bir şekilde gösterildiği sayfa kısa sürede erişime kapatıldı.

Samsung tarafından gösterilen Note 9, S Pen sarı olmasına rağmen mavi bir varyant. Siyah Note 9 siyah bir S Pen'e sahip olabilir. Kahverengi Note 9 ise kahverengi S Pen'e sahip olabilir.

Samsung, Galaxy Note 9u yanlışlıkla ön siparişe açtı

Görselde kamera, Galaxy Note 8’de olduğu gibi yatay pozisyonda konumlandırılmış. Parmak izi tarayıcı Galaxy S9’da olduğu gibi kameranın altında yer alıyor. 3.5mm kulaklık girişi de yerli yerinde duruyor.

Haberin Devamı

Videosu da yanlışlıkla sızdı

Samsung Galaxy Note 9'un resmi tanıtım videosu da yanlışlıkla yayınlandı. Video S Pen'in işlevselliği, batarya performansı ve depolama alanına dikkat çekiliyor.

Galaxy Note 9'un arkasında çift 12 megapiksel sensör bulunması bekleniyor. Önde ise 8 megapiksel kamera bulunacak. Ayrıca, işlemci tarafında Galaxy Note 9, Galaxy S9 serisinde görülen kurulumla gelebilir. ABD'de Snapdragon 845, uluslararası pazarda ise Exynos 9810 işlemci kullanılabilir. Her iki modelde de 6GB RAM bulunması bekleniyor. Kullanıcılar ayrıca microSD ile daha da genişletilebilecek 64GB, 128GB veya 256GB dahili depolama arasında seçim yapabilecek. Son olarak cihazda Android 8.1 ve 4000mAh pil olacak.

Galaxy Note 9'un fiyatları yaklaşık 900 - 950 dolardan (128 GB model) başlayacak ve yaklaşık 1.200 dolara (512 GB model) çıkacak. Samsung, Galaxy Note 9'u Galaxy Watch ile 9 Ağustos'ta duyuracak. Ön siparişlerin 14 Ağustos'ta, sevkiyatların ise 24 Ağustos'ta başlaması bekleniyor.