Teknoloji Samsung Galaxy Note 9'un tasarımı meydana çıktı

Samsung Galaxy Note 9'un tasarımı meydana çıktı

07.06.2018 - 14:16 | Son Güncellenme:

Samsung yeni amiral gemisi Galaxy Note 9'u, 9 Ağustos'ta tanıtmaya hazırlanıyor. Merakla beklenen yeni cihaz hakkında söylentiler devam ederken internete düşen bir video, Samsung Galaxy Note 9'un tüm tasarım özelliklerini ortaya çıkardı.

Samsung Galaxy Note 9un tasarımı meydana çıktı

Galaxy S9 ve S9+'ın tanıtımından bu yana Samsung cephesinde gözler Galaxy Note 9'a çevrildi. 9 Ağustos'ta tanıtılmaya hazırlanan cihaz piyasadaki bilinen akıllı telefonlara karşı rakip olması bekleniyor.

Haberin Devamı

Yakın zamanda internette yayınlanan bir video, Samsung Galaxy Note 9'un tüm tasarım özelliklerini ortaya çıkardı.

OneLeaks ve 91mobile, son haberlerden hareketle Note 9 için video hazırladılar. Galaxy Note9'a ait olduğu söylenen taslak tasarım, arka kameraya farklı bir yaklaşım getirerek dikkat çekiyor. Samsung'un geleneksel tasarım çizgilerinin görüldüğü yeni model, neredeyse önceki Note 8 cihazından ayırt edilemeyecek kadar sade tasarlanmış. Özellikle ön panel tasarımında bu benzerlik daha net fark ediliyor. Ekranın üst ve altındaki çerveçe incelmiş görünüyor. Ayrıca samsung, kullanıcılarının şikayetleri üzerine parmak izi okuyucusunu, arka kamera modülünden ayırarak altına yerleştirmiş görünüyor.

Haberin Devamı

Note 8 ve Note 9 arasındaki en büyük görsel fark olarak dikkat çeken kamera tasarımında, Samsung’un dikey kamera modülünden yatay kamera modülüne geçtiği görülüyor. Note 9’un alt kenarında da USB-C girişi, hoparlör ızgarası, 3.5 mm. kulaklık jakı ve S Pen kalemin yuvası bulunuyor.

Cihazın ekran kısmında ise firmanın 2 yıldır bir gelenek haline getirdiği Infinity Display yer alıyor.

Samsung Galaxy Note 9 hakkında gelişmelerden haberdar olmak için bizi takip etmeyi unutmayın!