Teknoloji Samsung Galaxy S10'un üç kameralı versiyonu gelebilir

Samsung Galaxy S10'un üç kameralı versiyonu gelebilir

26.06.2018 - 16:05 | Son Güncellenme:

Samsung'un bu yıl tanıtması beklenen yeni amiral telefonu Galaxy S10'un üç kameralı sürümü gelecek. Galaxy S10'un Beyond 2 adlı varyantı üç arka kameraya sahip olabilir.

Samsung Galaxy S10un üç kameralı versiyonu gelebilir

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Samsung, Galaxy Note 9'u Ağustos ayında tanıtmaya hazırlanıyor. Ancak Samsung'un bir sonraki Galaxy S modeli S10 hakkında da bilgiler gelmeye devam ediyor.

Daha önce Galaxy S10’un "Beyond" kod adına sahip olacağı ortaya çıkmıştı. Gelen yeni bilgiler, Galaxy S10’un Beyond 0, Beyond 1 ve Beyond 2 olmak üzere üç farklı varyanta sahip olacağını gösteriyor.

Beyond 0, 5.8 inç ekrana sahip giriş seviyesi model olacak. Cihazda Galaxy S9’da da gördüğümüz değişken diyafram teknolojisi ve çift kamera kurulumunu görebiliriz. Beyond 1 ise 5.8 inç boyutunda ama kavisli bir ekrana sahip olacak.

Beyond 2, 6.2 inçlik kavisli ekranı ile en üst model olacak. Bu model, tıpkı Huawei P20 Pro’da olduğu gibi üç arka kamerayla gelebilir.

Haberin Devamı

Galaxy S10'un bu modellerinin kaç para olacağına dair bir bilgi yok. Ancak Beyond 2'nin en pahalı model olacağını söyleyebiliriz.

Bunların dışında Samsung Galaxy S10 serisinde iris kimlik doğrulama işlevini kaldırabilir. Samsung iddialara göre parmak izi tarayıcısını Galaxy S10'da ekranın içine entegre edebilir.