Teknoloji Samsung Gear Fit 2 Pro'nun tanıtım tarihi ve fiyatı sızdı

Samsung Gear Fit 2 Pro'nun tanıtım tarihi ve fiyatı sızdı

22.08.2017 - 13:44 | Son Güncellenme:

Samsung'un yeni akıllı bilekliği Gear Fit 2 Pro'nun fiyatı Evan Blass tarafından sızdırıldı. Yine iddialara göre akıllı saat, Note 8 ile birlikte tanıtılabilir.

Samsung Gear Fit 2 Pronun tanıtım tarihi ve fiyatı sızdı

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Samsung akıllı telefonlarda olduğu gibi akıllı cihazlarla da teknoloji dünyasında adından söz ettirmeye devam ediyor. Samsung Gear Fit 2 Pro ile fitness bilekliği portföyüne yeni bir ürün daha eklemeye hazırlanıyor.

Giyilebilir teknoloji alanında bir süredir sessiz kalan Samsung, Gear Fit 2 Pro ve Gear Sport ile bu sessizliğini bozacak gibi görünüyor. Teknoloji devlerine yönelik sızıntıları ile tanınan Evleaks tarafından paylaşılan fotoğrafta Gear Fit 2 Pro’nun fiyatı ortaya çıktı. Bilekliğin 23 Ağustos günü düzenlenecek Unpacked etkinliğinde Galaxy Note 8 ile birlikte tanıtılabileceği belirtiliyor.

Evan Blass’ın konuyu gündeme taşıması, gerçek olması ihtimalini biraz daha yukarıya çekiyor. Gear Fit 2 Pro’nun 50 metreye kadar suya dayanıklı olacağı belirtiliyor. Mevcut fitness bilekliği Gear Fit 2’de böyle bir özellik bulunmuyor. Speedo On uygulamasıyla eş zamanlanabileceği söylenen Gear Fit 2 Pro ile kullanıcılar yüzme sürelerini ve tur zamanlarını ölçebilecek. Cihazın diğer özellikleri arasında müzik çalabilme, çevrim dışı Spotify şarkılarına erişebilme ve GPS yer alıyor.

Haberin Devamı

Gear Fit 2 Pro’nun iOS ve Android telefonlarla uyumlu olarak çalışabileceği ve Under Armour’un dijital fitness platformuna premium üyelik sağlayacağı belirtildi.

Samsung Gear Fit 2 Pro'nun 199 dolar olacağı söyleniyor