Teknoloji Samsung Gear S2, Saatler Sonra Satışa Sunuluyor!

Samsung Gear S2, Saatler Sonra Satışa Sunuluyor!

01.10.2015 - 11:00 | Son Güncellenme:

Akıllı saatler arasında yerini almaya hazırlanan Samsung Gear S2, yarın itibariyle piyasada olacak. Gear S ile başarılı bir çizgi çizen ve uyguladığı çıkış...

Samsung Gear S2, Saatler Sonra Satışa Sunuluyor

Akıllı saatler arasında yerini almaya hazırlanan Samsung Gear S2, yarın itibariyle piyasada olacak. Ürüne dair fiyat ve diğer detaylar haberimizde... Gear S ile başarılı bir çizgi çizen ve uyguladığı çıkış planı ile birlikte yakaladığı ivmeyi sürdürme niyetinde olan Samsung, nihayet Gear S2'yi satışa sunmaya hazırlanıyor. Bir süredir geliştirilme aşamasında olan ürün, aynı zamanda uzayan çıkış dönemi içerisinde hatalarından kurtularak sorunsuz bir ilk gün deneyimi yaşamak istiyor.

Haberin Devamı

IFA 2015 etkinliğinde gözler önüne serilen Samsung Gear S2, tam olarak 299.99 dolar (yaklaşık 906 TL) başlangıç fiyatına tabi tutulacak. Resmi satışı 2 Ekim Cuma günü başlayacak olan saatin Amazon, Best Buy ve Samsung yetkilisi satıcıları üzerinden kullanıcılara ulaşması bekleniyor. İlk aşamada sayılı mağaza üzerinden görücüye çıkması planlanan ürünün daha sonralarda ise yaygınlaşarak daha fazla noktadan alıcı bulması planlanmakta. Bahsettiğimiz fiyata ek olarak Gear S2 Classic ise 349.99 dolar (yaklaşık 1057 TL) fiyatına sahip. Bu modelin klasik saat tasarımına sahip olduğu biliniyor.