Teknoloji Samsung J7 uçuş sırasında paniğe yol açtı

Samsung J7 uçuş sırasında paniğe yol açtı

23.10.2017 - 13:48 | Son Güncellenme:

Hindistan'da Samsung J7 havada paniğe yol açtı. Delhi'den Hindistan'a giden Hint Jet Airways ilgili bir rapor ortaya çıktı. Bildirildiğine göre, Samsung Galaxy J7'nin olduğu çantadan duman çıkmaya başladı ve yolcular arasında korkuya neden oldu.

Samsung J7 uçuş sırasında paniğe yol açtı

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Telefonlar bazen patlayabilir. Genellikle de bunun nedeni pil ile ilgilidir. Samsung, Note 7 faciasının ardından güvenlik önlemlerini arttırmış olsa da bazı modellerde hala benzer sorunlar ortaya çıkabiliyor. Hindustan Times gazetesindeki habere göre Arpita Dhal isimli yolcunun çantasından uçak havadayken dumanlar yükselmeye başladı. Yolcular ise panik oldu.

Arpita Dhal, uçakta bulunan görevlilere çantasında 3 adet telefon olduğunu ve Samsung J7 model telefondan dumanlar çıktığını söyledi. Uçağın yangın söndürücülerinin çalışmadığı durumlarda ise daha korkunç bir hal alarak adeta havada panik yaşadıklarını belirtti.

Telefondan dumanın çıkmasıyla yolcular bu olaydan korktukları için uçuş sırasında panik yaşandı. Duman çıktığında uçağın mürettebatı durumun sorumluluğunu üstlendi ve Galaxy J7'yi tespit etti, çantadan çıkararak su dolu tepsiye koydu.

Haberin Devamı

Jet Airways, "Jet Airways ekibi durumun sorumluluğunu üstlendi. Önlem olarak gerekli yönergelere uygun davrandı." dedi.

Samsung J7 fiyat bakımından amiral gemisi modellerine göre daha ucuz bir model. Hâlâ J7'nin hangi modelinin kadının tuttuğu bilinmiyor.