Teknoloji Samsung One UI hangi akıllı telefonlara yüklenebilecek?

Samsung One UI hangi akıllı telefonlara yüklenebilecek?

12.11.2018 - 10:28 | Son Güncellenme:

Samsung, One UI adını verdiği yeni ve kullanışlı arayüzünü geçtiğimiz günlerde tanıttı. Kullanıcı deneyimini daha iyi hale getiren One UI hangi telefonlara yüklenebilecek?

Samsung One UI hangi akıllı telefonlara yüklenebilecek

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Samsung Geliştirici Konferansı’nda Güney Koreli şirketin amiral gemilerine sunacağı yeni arayüzü One UI tanıtıldı. Samsung One UI, katlanabilir ve standart ekranlara yönelik olacak. Bunun yanında TouchWiz deneyimini de de değiştirecek.

Android Nougat ve Oreo sürümleri üzerine inşa edilen Samsung Experience arayüzünün yerini alacak olan One UI'nin en dikkat çeken özellikleri tek elle kullanım ve karanlık mod.

Beklendiği gibi Samsung One UI, Galaxy S9, S9 Plus, Galaxy Note 9 da dahil olmak üzere en amiral gemilerine geliyor. Ancak, Samsung, Galaxy S8, S8 Plus ve Note 8'e bu güncellemeyi sunacak. Samsung şu anda Galaxy UI veya Google Play Store'dan indirilebilen Samsung Members uygulaması aracılığıyla One UI'nin beta sürümüne kayıtları kabul ediyor. İndirdikten sonra uygulamaya giriş yapıp, ONE UI Beta programına dahil olmak yeterli.

Haberin Devamı

S9, S9 Plus ve Note 9 için One UI arayüzü, bu aydan sonra kullanıma sunulacak. Samsung, One UI'nin önümüzdeki yılın başında kararlı sürümüyle, büyük olasılıkla Android 9 Pie cihazlarının piyasaya sunulmasıyla geleceğini doğruladı. One UI'nin S8 serisine ne zaman geleceği ise belli değil.