Teknoloji Samsung SLEEPsense Tanıtıldı

Samsung SLEEPsense Tanıtıldı

03.09.2015 - 09:55 | Son Güncellenme:

Son birkaç gündür IFA 'dan gelen ürünlerle teknoloji gündemi oldukça hızlı değişim gösterirken Samsung, SLEEPsense adını verdiği ürününü tanıttı. Geçtiğimiz hafta iki yeni akıllı telefonunun resmi tanıtımını gerçekleştiren Samsung ,...

Samsung SLEEPsense Tanıtıldı

Son birkaç gündür IFA 'dan gelen ürünlerle teknoloji gündemi oldukça hızlı değişim gösterirken Samsung, SLEEPsense adını verdiği ürününü tanıttı. Geçtiğimiz hafta iki yeni akıllı telefonunun resmi tanıtımını gerçekleştiren Samsung , SLEEPsense ismini verdiği uyku takibi modelini tanıttı. Berlin 'de güzenlenen IFA fuarında bugün basına açık ikinci gün gerçekleşirken Samsung IFA 'da sahnesini aldı ve SLEEPsense ismini verdiği gelişmiş uyku takibi yapabilen yeni ürününü tanıttı. Sağlık ve uyku takibi konusunda birçok ürün olmakla birlikte Samsung 'un tanıtımını yaptığı SLEEPsense 'in bu güne kadar gördüğünüz ürünlerden oldukça farklı olduğunu şimdiden söylemekte fayda var. Uyurken yattığınız yere yakın konumlandırdığınız SLEEPsense sizi tüm uykunuz boyunca incelemeye alarak derin ve hafif uyku anlarınızı analiz ediyor.

Haberin Devamı

Yaptığı analizdeki tespitlerini de Samsung cihazınıza bilgi olarak aktarıyor. Evinizde bulunan diğer samsung cihazlara da entegre olabilen SLEEPsense bu özelliği ile sanal asistan görevi de taşıyor diyebiliriz. Samsung 2un uyku takip cihazı SLEEPsense 'i örneklendirmek gerekirse örneğin, evinizde samsung TV var ve siz karşısında uyuyakaldınız. Sizi uyku sırasında analiz eden SLEEPsense sizin uyuduğunuzu anladıktan sonra açık kalan televizyonunuzu kapatıyor. Samsung 'un akıllı ev sistemlerine yönelik çıkardığı bu ürün birkaç ay sonra satın alınabilir olacak. Samsung 'un uyku takip çihazı SLEEPsense 'in satış fiyatı ise henüz açıklanmadı. Hala devam eden IFA tanıtımlarını aşağıdaki bölümden canlı izleyebilirsiniz.