Teknoloji Samsung Smart Camera’lar ile tatilde çektiğiniz her fotoğrafı anında paylaşın

Samsung Smart Camera’lar ile tatilde çektiğiniz her fotoğrafı anında paylaşın

25.06.2012 - 10:16 | Son Güncellenme:

Samsung’un gelişmiş özellikli Smart Camera’ları WB850F, WB150F, DV300F, ST200F üstün görüntü kalitesi ve Wi-Fi bağlantıları sayesinde tatilin ayrılmaz bir parçası olurken en güzel fotoğrafların da sosyal medya ortamında anında paylaşılmasını sağlıyor.

Samsung Smart Camera’lar ile tatilde çektiğiniz her fotoğrafı anında paylaşın

Dünyanın teknoloji liderlerinden Samsung Electronics, en son teknolojiyle donatılmış en yeni Smart Camera’ları WB850F, WB150F, DV300F ve ST200F ile öne çıkıyor ve kullanıcılara daha akıllı, daha sade ve kolay paylaşılabilir bir fotoğraf deneyimi sağlıyor. Yaz aylarının geldiği ve tatil seyahatlerinin başladığı bu dönemde Samsung Smart Camera’lar her anı üstün görüntü kalitesiyle ölümsüzleştirirken entegre Wi-Fi destek teknolojisiyle Facebook, Picasa, Photobucket ya da Youtube gibi sosyal paylaşım sitelerinde de eş zamanlı yayınlama fırsatı sunuyor.

Tatilde en akıllı arkadaşınız: WB850F

Yeni premium Wi-Fi teknolojisinin temsilcisi WB850F, 21x optik zoom özelliğine sahip, GPS desteğiyle çektiğiniz fotoğrafları anında etiketleme olanağı sayesinde dünya standartlarında bir seyahat fotoğraf makinesi deneyimi sunuyor. Hem fotoğrafçılıkla ilgilinen hem de tatil seyahatlerini sevenlerin tüm beklentilerini karşılayacak olan WB850F, en eğlenceli anları da Facebook, Picasa ve Photobucket’a eş zamanlı yükleme olanağı sunuyor. Tatilin en güzel anları ölümsüzleşirken sosyal medya sayesinde de sevdikleriniz en güzel anlarınızı eş zamanlı takip edebiliyor.

Tatilinizin tüm detayları WB150F ile daha canlı

Samsung WB150F, 18X Optik zum ile olağanüstü detayları yakalamayı kolaylaştırıyor ve eskiden neredeyse mümkün olmayan çekimleri basit hale getiriyor. Çıkacağınız tüm eğlenceli tatiller ve turistik gezilerde kaçırmak istemediğiniz her detayı sizin için en iyi görüntü teknolojisiyle saklayacak olan WB150F Wi-Fi özelliği ile herhangi bir Wi-Fi bağlantı noktasından Facebook, Picasa gibi sosyal paylaşım ağlarına yükleme olanağı tanıyor. Çekilen videolar ise birkaç basit adımda Youtube’a yüklenebiliyor.

Çift ekran ile tatilde kendi fotoğraflarınızı çekmek çok kolay: DV300F

Samsung’un yeni çift ekranlı modeli 2View DV300F ise, ön yüzünde bulunan 1.5 inç LCD ekranı ile kendi resminizi çekmeyi en pratik hale getiriyor. Yalnız çıkılan tatillerde ya da gezilerde fotoğraf çekmekte büyük kolaylık sağlayan DV300F, Wi-Fi bağlantısı sayesinde fotoğraflarınızı anında Facebook veya YouTube'a yüklemenizi sağlıyor.

Tatilde de hem ince hem şık tasarım ve maksimum taşınabilirlik: ST200F

Tatil için en ideal smart fotoğraf makinelerinden ince ve şık ST200F modeli, yer kaplamadan yalnızca çantanıza veya cebinize sığmakla kalmaz, aynı zamanda Otomatik Yedekleme özelliği sayesinde tüm resimlerin tek bir tıklama ile depolanmasına olanak tanıyor. Kablo gibi taşınması zorunlu detaylardan kurtaran ve tatilin en keyifli fotoğraflarını kablosuz olarak bilgisayara veya ücretsiz olarak kullanabileceğiniz depolama alanları olan AllShare Play ya da Microsoft SkyDrive’a kaydedebilir ve böylece fotoğraflarınıza her yerden ulaşabilirsiniz.

Otomatik Yedekleme ile tıklayın ve devam edin!

Samsung’un Wi-Fi özelliği; bütün bir gün fotoğraf çektikten sonra, bu fotoğrafları daha kapıdan girerken, anında PC'lerinize otomatik olarak aktarma ve yedekleme olanağı sağlıyor. Bir defa çekin ve sonsuza dek saklayın! Özelleştirilebilen yedekleme seçenekleri ile yalnızca istediğiniz resimleri paylaşıp yedeklersiniz; böylece fotoğrafların evde güvende olduğunu bilmenin rahatlığını yaşarsınız.

Fotoğrafları anında diğer akıllı cihazlarınızda görüntüleyin

Kolay kullanılan Samsung Mobil Bağlantısı ile fotoğrafları bütün evde ve taşınabilir cihazlarda paylaşmak ve kaydetmek adeta bir çocuk oyuncağıdır. İster doğrudan Samsung akıllı telefona, isterseniz tablet veya internet uyumlu TV'ye aktarabilirsiniz. Ayrıca, TV bağlantısı özelliği ile evinizdeki cihazların ve elektronik ekipmanların oluşturduğu ev ağınıza anında kolayca bağlanabilirsiniz.

Fotoğrafları anında paylaşma

Kullanıcı sadece bir dokunuşla, akıllı fotoğraf makinesindeki seçilen fotoğraf ve videoları her zaman ve her yerden kablosuz olarak gönderebilir, özel dakikaları anında sosyal paylaşım sitelerinde yayınlayabilir ve çevrimiçi albümler hazırlayabilir. Ayrıca, daha sonra indirmek üzere, özel AllShare depolama alanlarından da yararlanabilir. Bu en yeni kablosuz özellikler, Samsung’un akıllı fotoğraf makinelerinin anında ve sınırsızca paylaşılan yeni bir yaratıcı hikayeler dünyası oluşturduğunu gösteriyor. Anlık çekimlerinizi Twitter'a yükleyin veya yolculuk fotoğraflarınızı Facebook üzerinden sevdiklerinizle paylaşın; bütün bunları tek bir düğmeye dokunarak yapın.

Bütün kontrol parmağınızın ucunda

Yenilikçi Wi-Fi Mobil Vizör ile akıllı telefonunuzu kullanarak fotoğraf makinesi ayarlarınızı yapabilir ve fotoğraf çekebilirsiniz. Ayarları mobil cihazınız üzerinden yaparak fotoğrafın içine girebilir veya uzak mesafeden en iyi pozları yakalayabilirsiniz.

Kişisel paylaşım için kolay e-posta

Wi-Fi sayesinde fotoğrafları doğrudan smart fotoğraf makinenizden sevdiklerinize, son derece kolaylıkla gönderebilirsiniz. Ekran klavyesini kullanarak resimlere eşlik edecek kişisel mesajlar yazabilir ve böylece özel hatıralara kişisel bir dokunuş ekleyebilirsiniz.

Hatıralarınızı bulutta güvenle saklayın

İster evde olun, ister arkadaşlarınızla birlikte; Otomatik Yedekleme ve sanal Bulut depolaması size sürekli fotoğraf çekebilme özgürlüğünü sunar. Belleğinizin ve Wi-Fi güvenliğinizin emin ellerde olduğunu bilirsiniz. Yalnızca fotoğraflarınızı tüm dünya ile paylaşabilmekle kalmazsınız, aynı zamanda Allshare Play ve Microsoft SkyDrive gibi hizmetler üzerinden kullanacağınız bulut depolaması ile 25GB’a kadar ücretsiz depolama alanı elde edersiniz. Hem de fotoğraf makinesinin kaybolması veya hasar görmesi durumunda resimlerinizin güvende olacağını bilmenin huzurunu yaşarsınız. Bütün yapacağınız, buluttaki bir kişisel sunucuya erişip resimleri aktarmak, indirmek veya yedeklemektir; bunu isterseniz evinizin konforlu ortamında PC'den de yapabilirsiniz. TV Bağlantı özelliği sayesinde tek bir düğme ile resimleri büyük boyutlu olarak TV ekranında arayabilir veya izleyebilirsiniz.

Samsung Electronics Hakkında

Samsung Electronics, yarı iletken, telekomünikasyon, dijital medya ve dijital yakınsama teknolojileri sektörlerinin dünya çapında öncü şirketlerinden biridir. 2011 senesi konsolide satışları 143.1 milyar USD olan şirketin, dünya çapında 72 ülkede, 197 ofiste görev yapmakta olan yaklaşık 206.000 çalışanı bulunmaktadır. Şirket iki ana organizasyon çatısı altında faaliyet gösteren, dokuz bağımsız iş biriminden oluşmaktadır: “Dijital Medya & İletişim” altında Dijital Kamera, Mobil İletişim, Telekomünikasyon Sistemleri, Beyaz Eşya, BT Çözümleri ve Dijital Görüntüleme; “Cihaz Çözümleri” altında Bellek, Sistem LSI ve LED iş birimleri bulunmakta. Bir dizi ekonomik, çevresel ve sosyal kritere göre sektörde öncü olan performansı ile tanınan Samsung Electronics, Dow Jones Sürdürülebilirlik Endeksi 2011'de dünyanın en sürdürülebilir teknoloji şirketi oldu. Daha ayrıntılı bilgiye ’den ulaşılabilinir.

#samsungturkiye

/SamsungTurkiye