Teknoloji Samsung’un Yeni Akıllı Cihazları İçin 13 Ağustos’u Bekleyin!

Samsung’un Yeni Akıllı Cihazları İçin 13 Ağustos’u Bekleyin!

28.07.2015 - 14:20 | Son Güncellenme:

Güney Koreli akıllı cihaz üreticisi Samsung, yeni nesil cihazlarını tanıtacağı Unpacked 2015 etkinliği için gün verdi! İşte detaylar… Akıllı telefon pazarında rekabet tüm hızıyla devam ederken yaz aylarının da yavaş...

Samsung’un Yeni Akıllı Cihazları İçin 13 Ağustos’u Bekleyin

Güney Koreli akıllı cihaz üreticisi Samsung, yeni nesil cihazlarını tanıtacağı Unpacked 2015 etkinliği için gün verdi! İşte detaylar… Akıllı telefon pazarında rekabet tüm hızıyla devam ederken yaz aylarının da yavaş yavaş sonuna doğru geliyoruz. Hal böyle olunca yayılan sızıntılar da her geçen gün biraz daha doğruluk kazanmaya devam ediyor. Alışkın olduğumuz bir durumdur Apple’ın yeni nesil cihazlarından önce Samsung akıllı cihazlarının tanıtılıyor olması. Evet, Unpacked etkinliğinden bahsediyoruz. Samsung’dan beklenen duyuru geldi. Her yıl yaz aylarında birçoğumuz tatilde güneşlenirken sosyal medyada bir haber gözümüze çarpar.

Haberin Devamı

Yeni nesil Samsung cihazlarının tanıtım günü açıklanır; Tam da haberimiz bu konuya yönelik. Yeni nesil Samsung ürünlerini ilk kez 13 Ağustos günü TR saatlerine göre 19:00’da göreceğiz. Samsung'un yeni nesil modeli Galaxy S7 olabilir. iPhone 6S ve 6C modellerinin ise Eylül ayının ilk haftalarında tanıtılacağı biliniyor. Şayet bir değişiklik olmaz ise bu tarih için her yıl Eylül ayının 2.Cuma’sı olarak belirleyen Apple, 11 Eylül günü sahnedeki yerini alabilir.