Populer Bilim Seks robotları gelecekte insanlarla ayırt edilemez hale gelecek

Seks robotları gelecekte insanlarla ayırt edilemez hale gelecek

29.08.2018 - 14:20 | Son Güncellenme:

Seks robotları uzmanı Brick Dollbanger, insan ve robot karışımı sibernetik organizmaların yakın gelecekte çok daha gerçekçi hale geleceklerini, düşünme süreçleri de dahil olmak üzere hayatın her alanında yer alacaklarını söyledi.

Seks robotları gelecekte insanlarla ayırt edilemez hale gelecek

Daily Star Online'a konuşan Dollbanger, "Birkaç yıl içinde aramızda yürüyeceklerini bilecek kadar robotlar hakkında bilgi sahibiyim" dedi.

Haberin Devamı

Robotların her şekilde ve formda sosyal hayatta yer alacaklarını belirten seks robotları uzmanı, "Yüz yıl içinde onları insanlardan ayıramayacağız" ifadelerini kullandı.

Uzmanların değerlendirme ve tahminleri, robot endüstrisinin halihazırda yapabilecekleri ve yapmayı planladıklarının analizine dayanıyor.

Daily Star Online'ın aktardığına göre Dollbanger'in tahminleri yapay zeka tabanlı seks robotu Harmony'le ilgili testleri de temel alıyor. Harmony ilişki sırasında gözlerini kırpma ya da kafasını hareket ettirme gibi özelliklere sahip.

"Hayır" deme özelliği geliyor

Seks robotu Samantha'ya canı cinsel ilişkiye girmek istemediği zaman 'Hayır' deme özelliği geleceği belirtildi. Mirror'ın haberine göre şirket yaptığı bu özel robotlarda gelişmiş seks oyuncakları, kişilik türünü belirlemeye izin veren ayarlara sahip olacak. Robot 'Aile', 'Seks' ve 'Ekstra yaramaz' türlerine sahip olacak.

Haberin Devamı

Robot, yapay zeka özelliği sayesinde sahibi hakkındaki özel bilgileri toplayabilecek. Bu sayede, sahiplerine aşık olabileceği gibi canı seks yapmak istemediği zamanlarda zamanlarda 'belirsiz' moda geçebilecek.