Teknoloji Sevilen Animasyon Serisinin Devamı Geliyor!

Sevilen Animasyon Serisinin Devamı Geliyor!

17.12.2015 - 18:04 | Son Güncellenme:

Ülkemizde de bir hayli büyük bir hayran kitlesi bulunan Buz Devri, yeni filmiyle tekrardan beyaz perdede boy göstermeye hazırlanıyor

Sevilen Animasyon Serisinin Devamı Geliyor

Ülkemizde de bir hayli büyük bir hayran kitlesi bulunan Buz Devri, yeni filmiyle tekrardan beyaz perdede boy göstermeye hazırlanıyor... İlk filmden bu yana oldukça sevilen ve yeni halkaları ile birlikte hayran sayısını arttıran Buz Devri, yeni filmi ile birlikte geri dönüyor. Bir süredir hazırlık süreci devam eden animasyon filminin ilk fragmanı ise kısa bir süre önce görücüye çıktı. İki dakikayı aşan fragmanı haberimizin sonundan izlemeniz mümkün. Her zaman olduğu gibi orijinal Buz Devri karakterleri yeni filmde de yer alacak. Yani Sid, Diego ve Manny gibi karakterler ile tekrardan buluşmaya hazır olun.

Haberin Devamı

Ayrıca serinin sonraki filmlerinde karşımıza çıkan yeni karakterler de büyük ihtimalle yeni filmde yer alacaktır. Bu sefer Ice Age: Collision Course adıyla anılan film, Haziran 2016'da gösterime girmiş olacak. Henüz detaylı çıkış tarihini paylaşmayan yapımcı firma, ilerleyen günlerde ayrıntılı bilgi verecektir. Yeni haberler için gözünüz bizde olsun.