Teknoloji Skype, Windows 10 Mobile İçin Antrenmana Çıktı!

Skype, Windows 10 Mobile İçin Antrenmana Çıktı!

07.09.2015 - 09:50 | Son Güncellenme:

Sesli ve görüntülü görüşme aracı Skype, kısa bir süre önce Windows 10 Mobile üzerinde görüntülendi. Detaylar haberimizde... Windows 10 ekosistemi içerisinde büyük bir paya sahip olan Windows 10 Mobile, şimdilerde...

Skype, Windows 10 Mobile İçin Antrenmana Çıktı

Sesli ve görüntülü görüşme aracı Skype, kısa bir süre önce Windows 10 Mobile üzerinde görüntülendi. Detaylar haberimizde... Windows 10 ekosistemi içerisinde büyük bir paya sahip olan Windows 10 Mobile, şimdilerde tümleşik halde gelen Skype ile gündemde. En çok kullanılan sesli ve görüntülü görüşme programı Skype, Windows 10 Mobile beta programına dahil olan kullanıcılar için yayımlandı. Deneme süreci içerisinde yer alan uygulama, şimdilerde belirli bir kitle tarafından denenebiliyor.

Haberin Devamı

Yazılım devi Microsoft, Skype ile birlikte Windows 10 Mobile yüklü gelen cihazlar arasında iletişimi sağlamayı hedeflemekte. Kullanıcılar arasında SMS ve mesajlaşma türlerindeki bağlantıyı sağlayacak olan Skype, bir nevi iPhone'larda görülen iMessage işlevi görecek. Ayrıca FaceTime ile yapılan görüntülü görüşmelerin benzeri de Skype'ta görülecek. Kısacası programın Windows 10 Mobile'ın bir parçası olacağını ve telefonlarda büyük bir işlevselliği bünyesinde taşıyacağını söyleyebiliriz. Şu anda beta sürecinde olan Skype Windows 10 Mobile, arama ve görüntülü görüşme gibi önemli özellikleri destekliyor. Elbette beta olarak anılan sürümde belli başlı hatalar yer alabilir. Bunun için çalışmalara devam eden Microsoft'un uygulamayı ne zaman tüm kullanıcılara açacağı bilinmiyor.