Teknoloji Snapchat Hikayeleri artık çirkin beyaz çerçeveye sahip olmayacak

Snapchat Hikayeleri artık çirkin beyaz çerçeveye sahip olmayacak

26.01.2018 - 10:59 | Son Güncellenme:

Snapchat'ın güncellenmesi beyaz sınırları kaldırıyor. Snapchat, kamera rulosundan yüklenen fotoğraf ve videolara eklediği beyaz çerçeveyi sonunda kaldırıyor.

Snapchat Hikayeleri artık çirkin beyaz çerçeveye sahip olmayacak

Onur Binay/miliyet.com.tr

Haberin Devamı

Snapchat, son güncellemeyle kamera rulosundan yapılan paylaşımların etrafındaki beyaz çerçeveyi kaldırıyor. Bundan böyle kamera rulosundan yüklenen fotoğraf ve videolar, uygulama içinden o anda çekilen fotoğraf ve videolar gibi görünecek. Eski fotoğraflara ve videolara hiçbir zaman sınır eklemeyen Instagram gibi bir karar alınmış.

Şirket sınırın kaldırılmasının estetik bir seçim olduğunu söyledi. Ayrıca daha hızlı büyüyen ve daha eski öğeleri yayınlama konusunda daha liberal bir politika izleyen Instagram'a ayak uydurmak için bir hareket gibi de görünüyor. Snapchat'ta, kamera rulosundan gönderilen kapaklar veya Memories arşivi "From Camera Roll" ve "From Memories" olarak etiketlenecek.

Güncelleme, sohbetlerden tasarruf etmek için yeni bir seçenek de ekledi. Metin sohbeti üzerinde uzunca basarsanız, metni kopyalamanın yanı sıra kaydetmek için de bir seçenek göreceksiniz. Güncelleme ayrıca konumlarını paylaştıklarını varsayarak, Snap Map'de arkadaşlarınızı bir grup sohbetinde görme olanağını da ekledi.

Haberin Devamı

Yeni özellikler ilk olarak iOS kullanıcılarıan sunuldu. Android'e henüz gelmedi.