Sosyalmedya Snapchat hikayelerini uygulama dışına nasıl paylaşabilirsiniz?

Snapchat hikayelerini uygulama dışına nasıl paylaşabilirsiniz?

24.01.2018 - 13:16 | Son Güncellenme:

Snapchat şimdiye kadarki en büyük yeniliklerini ortaya koyma aşamasında. Snapchat, insanların uygulamanın kullanım biçimini değiştirebilecek başka bir büyük güncelleme duyurdu. Snapchat'ın dışında bazı Hikayeleri (Snapchat'ın kaybolan videolarını ve resimlerini söylediği şey) paylaşabileceksiniz.

Snapchat hikayelerini uygulama dışına nasıl paylaşabilirsiniz

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Snapchat, uygulamanın kullanım biçimini değiştirebilecek büyük bir güncelleme duyurdu. Snapchat'ın dışında bazı Hikayeleri paylaşabileceksiniz. Doğru duydunuz. Ancakl yeni özellik nasıl çalışıyor ve bunun hakkında bilmeniz gereken şeyler neler?

Snapchat hikaye paylaşımı oldukça basit bir işlem. Ana ekrandan sağa doğru kaydırdıktan sonra “Keşfet” sekmesine tıklayın ve ardından istediğiniz seçimi yapın. Daha sonra “hikayemi paylaş” seçeneğiyle açılan menüde elinizi basılı tutun ve ardından hikayenizi paylaşmak için gelen seçeneklerden (kısa mesaj, e-posta, Facebook, Twitter vs. gibi) birini seçebilirsiniz.

Snapchat hikayelerini uygulama dışına nasıl paylaşabilirsiniz

Hikayenizi çekerken hangi filtrelerin bu yeni özellikle uyumlu olarak çalıştığına dikkat edin. Tüm hikayelerinizi Snapchat üzerinde 24 saat olarak paylaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

Ülkemizde yaşayanlar, Snapchat büyük güncellemeyi ABD'de test ettiğinden bu özelliği muhtemelen telefonlarında henüz göremeyecek. Şu an için yalnızca İngiltere, Kanada ve Avustralya'da resmi olarak mevcut ancak güncellemenin önümüzdeki birkaç hafta içinde herkese açık olması bekleniyor.