Teknoloji ŞOK! Anonymous, 13.000 Kredi Kartı Bilgisi ve Şifreyi..

ŞOK! Anonymous, 13.000 Kredi Kartı Bilgisi ve Şifreyi..

08.01.2015 - 14:08 | Son Güncellenme:

Anonymous, içinde Amazon, PSN, Xbox Live gibi birçok sitenin kullanıcı bilgilerinin de bulunduğu yaklaşık 13.000 kredi kartı bilgisi, şifre ve kullanıcı adını ele geçirdikten sonra internette yayınladı.

ŞOK Anonymous, 13.000 Kredi Kartı Bilgisi ve Şifreyi..

Anonymous adlı hacker grubuyla bağlantısı olduğunu belirten bir Twitter hesabından; içinde Amazon, PSN, Xbox Live, Ubisoft, EA Games, Dell, Walmart’ın da bulunduğu ticaret ve eğlence sitelerinden ele geçirilen yaklaşık 13.000 kredi kartı numarası, güvenlik kodu, son kullanma tarihi, kullanıcı adı ve şifre yayınlandı.

Haberin Devamı

AnonymousGlobo adlı Twitter hesabı üzerinden cuma günü atılan bir tweette ele geçirilen bilgilerin yer aldığı bir bağlantı paylaşılmıştı. Ancak bu bağlantı şu anda devre dışı. Ayrıca The Daily Dot sitesi, saldırıdan etkilenen sitelerin tam listesini yayınladı. Listeye buradan ulaşabilirsiniz.

Anonymous’un yaptıkları bu kadarla sınırlı değil! Hacker grubu, Sony’nin hacklenmesinden sonra hemen her gün hakkında haber yapılan “TheInterview” filmini bir dosya paylaşım sitesine yükledi. Bu durum da yine AnonymousGlobo adlı Twitter hesabı üzerinden duyuruldu. Sony, “TheInterview” filmini gösterime sokmayacağını açıkladıktan sonra,Anonymous filmi Twitter üzerinden paylaşacağını iddia etmişti.