Teknoloji Sokaklardaki çocuklara yeni yıl sürprizi

Sokaklardaki çocuklara yeni yıl sürprizi

04.01.2016 - 18:06 | Son Güncellenme:

Yeni yıla nasıl girersen öyle geçermiş derler. Bu yılbaşında sokaktaki çocuklar yeni yıla yepyeni umutlarla girsin, geleceğe gülümseyerek baksınlar diye oldukça anlamlı bir kampanyaya imza atıldı; #YılbaşıŞekibi.

Sokaklardaki çocuklara yeni yıl sürprizi

Sokaklardaki çocuklara yeni yıl sürprizi

Haberin Devamı

Native Ajans çalışanları, yeni yılda yılbaşı partisi organize etmek veya yılbaşı çekilişi yapmak yerine, tüm bütçelerini kullanarak sokaktaki çocuklara hediyeler almaya karar verdiler. Bu amaç doğrultusunda bütün ajans çalışanları organize oldu ve Noel Baba’ya benzerliği ile çocuklara hediye dağıtma görevini üstlenen Şekip Can Kocabıyık’ın önderliğinde işe koyuldu.

Hediyelerin hazırlanmasının ardından, kampanyaya ismini veren Şekip ve #YılbaşıŞekibi üyeleri yola koyularak İstanbul’u sokak sokak gezdiler. İhtiyaç sahibi çocukların bulunduğu mahalleleri ve Çocuk Esirgeme Kurumu’nu ziyaret ederek çocuklara hediyelerini dağıttılar.

Sokaklardaki çocuklara yeni yıl sürprizi

Kampanyanın sadece yılbaşı ile sınırlı kalmaması ve sokaktaki çocukların ihtiyaçları konusunda farkındalık yaratılması için ekibin tüm çalışmaları kayda alındı. #YılbaşıŞekibi hashtag’i ile sosyal medyada paylaşılan videonun sonunda herkes kendi Şekip’ini bulup kampanyaya destek olmaya davet edildi.
Sokaklardaki çocuklara yeni yıl sürprizi

Native Ajans’ın dışında; Skala Medya, The Brand Age, Loot Ateiler ve Catchy’nin destek verdiği kampanyaya bir de sürpriz isim dahil oldu. Ünlü rap şarkıcısı Fuat Ergin, #YılbaşıŞekibi için özel olarak bestelediği şarkısı ile kampanyaya destek verdi.

Kampanyanın sonunda tüm çalışanları ve destekçilerini mutlu eden şey, hediyelerini alan çocukların yüzlerinde beliren mutluluk ve umut oldu.