Teknoloji ‘Sonra Ne Oldu?’ uygulamasıyla tüm haberlerin özeti cebinizde

‘Sonra Ne Oldu?’ uygulamasıyla tüm haberlerin özeti cebinizde

13.02.2017 - 15:17 | Son Güncellenme:

Farklı haber kaynaklarından derlenen gündem haberlerini 'Sonra Ne Oldu?' uygulaması üzerinden sıkılmadan veya reklamlara boğulmadan kolayca takip edebilirsiniz.

‘Sonra Ne Oldu’ uygulamasıyla tüm haberlerin özeti cebinizde

Demirören Dijital Grubu tarafından geliştirilen Sonra Ne Oldu? uygulaması sayesinde takip etmek istediğiniz yayınların uygulamalarını ayrı ayrı indirmek yerine bunlara tek elden ulaşabiliyorsunuz. Günün en çok okunan, paylaşılan, takip edilen haberlerini tek bir yerden görüp, gündemi takip edebiliyorsunuz.

Haberin Devamı

Facebook ile giriş yapılabilen uygulamada Survivor, Fenerbahçe, Reina saldırısı, NBA, Euroleague, referandum, teknoloji gibi onlarca konu arasından seçtiklerinizle ilgili haberleri tek bir yer de görebiliyorsunuz. Bu da istediğiniz haber akışına göre size, kişiselleştirilmiş bir şekilde haberleri sunuyor. Uygulama içinde belirli bir haberi açtığınızda ya da 'Konular' sekmesine girdiğinizde ilgi alanlarınıza göre işaretleme yapabiliyorsunuz.

Uygulamada dönemsel olarak hazırlanmış içeriklerin başlıklarını da "Konular" sekmesinden bulabilirsiniz. Örneğin; referandum süreci, Oscar 2017 ya da sosyam medya gibi özelleştirilmiş kategoriler sayesinde haberin öncesini ve sonrasını görüp okuyabiliyorsunuz. Bununla birlikte sadece seçtiğiniz konulara göre anlık bildirimler de alabiliyorsunuz.

Haberin Devamı

Sonra Ne Oldu? uygulamasını ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.

Sonra Ne Oldu? uygulamasının kısa tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz?