Teknoloji Sony’den Heyecan Verici Yeni Telefon

Sony’den Heyecan Verici Yeni Telefon

30.05.2016 - 16:47 | Son Güncellenme:

Son yıllarda Xperia ailesi ile beraber oldukça güzel bir başarı elde Sony, yeni bir amiral gemi modeli üzerinde daha çalışıyor…

Sony’den Heyecan Verici Yeni Telefon

Geliştirdiği akıllı telefonlar ile beraber pazarın beğeni kazanan firmalarından biri olan ve geçmişten günümüze kadar geçen süre boyunca varlığını korumayı başaran Sony, şimdilerde yeni bir amiral gemi modeli üzerinde çalışıyor. Firmanın yeni akıllı telefonlar geliştirmekte olduğu hali hazırda zaten bilinen bir gerçek. Ancak bu geliştirilme süreci dahilinde olan telefonlardan birinin amiral gemi modeli nitelikleri taşıyacağı ise beklenmedik bir gelişme oldu. Elimizde her ne kadar resmi bir bilgi bulunmasa da GFXBench testi aracılığıyla ortaya çıkan bilgiler pek çok detayı doğrular niteliklere sahip. Sızan yeni cihazın oldukça üst düzey özelliklere sahip olması ise onu amiral gemi olarak nitelendirmek için yeterli bir durum olarak görülüyor.

Haberin Devamı
Üstün Kamera Özelliklerine Sahip

Şu anda geliştirilme sürecinde olduğu söylenen yeni Sony marka akıllı telefon, 24UJ95LH34QX77B1 kod adı ile anılmakta. Xperia X Performance ile neredeyse benzer özelliklere sahip olduğu gözlemlenen yeni cihazın amiral gemi modeli niteliklerine sahip olduğunu söylemek mümkün. Buna örnek vermek gerekirse yeni cihazın 21 MP arka kamera ve 12 MP ön kamera gibi donanımlara ev sahipliği yapacağını söyleyebiliriz.

Güçlü Yonga Seti ile Geliyor

GFXBench testine göre yeni cihaz, gücünü Qualcomm tarafından üretilen son nesil yonga setlerinden Snapdragon 820’den alıyor. Bunun yanında 3 GB RAM ile birlikte gelen telefonda 1080p çözünürlük sunan 5.1 inç büyüklüğünde bir ekran bulunmakta. X Performance ise 5 inç büyüklüğünde bir ekrana sahipti. Yani oldukça küçük bir değişiklik yaşanacak diyebiliriz. Bunların dışında yeni telefon çıkış tarihi ya da fiyatı ile ilgili henüz elimize net bir bilgi ulaşmış değil.