Teknoloji Sony’den Yeni DualShock 4 Kontrolcüler Geldi!

Sony’den Yeni DualShock 4 Kontrolcüler Geldi!

15.09.2015 - 18:00 | Son Güncellenme:

PlayStation 4 sahibi iseniz konsolunuza biraz değişiklik yapabilirsiniz. Sony’nin Tokyo Game Show basın konferansından yeni DualShock 4 kontrolcüler ile ilgili güzel haberler var. Sony'nin Tokyo Game Show konferasında,ilk olarak yeni...

Sony’den Yeni DualShock 4 Kontrolcüler Geldi

PlayStation 4 sahibi iseniz konsolunuza biraz değişiklik yapabilirsiniz. Sony’nin Tokyo Game Show basın konferansından yeni DualShock 4 kontrolcüler ile ilgili güzel haberler var. Sony'nin Tokyo Game Show konferasında ,ilk olarak yeni harddisk panelleri geldi. Ve yeni panellerde konsolunuza stil katacak sarı, altın, pembe, açık mavi, kırmızı ve mor renk seçenekleri mevcut. Sony değiştirilebilir konsol yüzü olan Project Skylight betayı geçtiğimiz 2014 Aralıkta duyurmuştu. Fakat yeni aksesuarlar oyun temalı olmak yerine daha renk baz alınarak tasarlanmış gibi duruyor.

Haberin Devamı

Eğer konsolunuz ile memnunsanız ama kontrolcü konusunda biraz farklılık istiyorsanız Sony sizi de düşündürüyor. DualShock 4 kontrolcüler için bungün 4 farklı renk seçeneği daha sunuldu. Bunlar Altın, Gümüş, Çelik siyahı ve transparan olan Kristal modeli. Japonya için aksesuarların piyasaya çıkış tarihi tatilin hemen dönüşü olan 6 Kasım olarak belirlendi. Sony dış yüzey elemanlarının her biri 2500 yen yani 21 dolar olacağını ve yeni DualShock 4 kontrolcülerin ise 6480 yen yani 54 dolar olacağını duyurdu. Şirket ayrıca gümüş ve altın rengi kontrolcülerin batıda piyasaya çıkacağını söyledi ama bunun tarihi ile ilgili tam bir bilgi yok. Ancak hepsini görmek için çok bir vakit beklememize gerek yok gibi gözüküyor.